Ford Cougar 2.0 (1) Naczytałem się w sieci ze silnik w moich fordzie nie lubi gazu itd. Pan Jarek... Tomasz Polecam (1) Warsztat niepozorny ale mechanik zna się na rzeczy ceny ok. terminowość... Jacek polecam (2) W Auto-Familia stale naprawiam swoje samochody. Nie mam żadnych zastrzeżeń.... MagnusEL
Żenada (1) Cena 80 zł za przełożenie opon to gruba przesada. Pracownicy nawet nie... Kierowca Sami przeczytajcie i oceńcie (3) Tylko fakty: 1. Umówiłem się na chiptuning, przekazałem dane auta 2.... Sakor POLECAM (1) Byłem na planowaniu głowicy,silnik złożony jak należy.Profesjonalna... kris Zespół prawie idealny... (1) ... prawie, ponieważ idealne zespoły nie istnieją, ale gdyby istniały to... Kasia mistrzostwo świata (1) Kupowałem c klasę i to w jaki sposób zostałem obsługiwany zasługuje na... Zadowolony Gorąco Polecam !!!! (1) Naprawdę godny polecenia warsztat,profesjonaliści, a przy tym rewelacyjna i... Gość Spada poziom obsługi (1) Jeste,m klientem tego serwisu od dawna, niestety musze stwierdziź, że poziom... Kliper Wymiana opon (1) Obsługa miła, ale niestety czekanie przez 2h na zmianę opon przeważyło szalę... Ewa Mega zadowolony klient - audi A4 Avant (1) Zakładaliśmy u chłopaków zabezpieczenia do auta, troszkę poprawialiśmy... Marta Przekładka (2) Panowie mi taką piękną przekładke zrobili, że podczas ściągania zimowych opon... M. brak profesjonalizmu (1) Wulkanizacja skończyła się 'zezłomowaniem' opony, ponieważ zakładając łatę... mapol Antek - opinia (1) Warsztat godny polecenia. Fachowe doradztwo i miła obsługa. Bardzo przystępne... Antek Pełna Fachowość (1) Polecam wszystkim zainteresowanym montazem gazu w swoim samochodzie. Pelna... Dymek Citroen by Postek (1) Dużo by można, ale ja najprościej jak się da. Dziękuję Panu, Panie Maćku M.... Klientka ŚCIEMNACZE (1) MIELI MI WYMIENIC SILNIK I PO CZTERECH MIESIACACH TRZYMANIA AUTA POWIEDZIELI... ZROBIONY W H... Nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam. Zawiozłem stalowe felgi z oponami do regeneracji.... Oszukany klient BMW M5 (1) Posiadam BMW M5. Od pewnego czasu serwisuje pojazd w firmie Zdunek i muszę... Właściciel BMW M5