Wyjątkowa obsługa (1) Byłem u nich na przekładce opon w starym rozlatującym się Tico. Facet sam z... Resident wymiana opon z groupon (1) szybko i sprawnie, bez problemu mrD Zakup - tak, wymiana - niekoniecznie (1) Kupiłem wybrane opony w okresie, gdy były trudno dostępne. Dobry kontakt,... trooper
Porządna wulkanizacja (1) Polecam tą wulkanizację, szybko i profesjonalnie przeprowadzona wymiana opon.... Dragron379 Polecam (1) Polecam ten warsztat, coś nowego, super pomysł. Aktualny adres jest inny niż... Art brak rozwoju (1) firma sie zatrzymala brak rozwoju nie ida za postepem braki towarowe zla grzesiu Jak najbardziej polecam!!! (1) Witam Kupilem w tym salonie Ducati Monster 620.Pojezdzilem nim w sezonie i... Dukat Monster Próba wymiany szyby przedniej w S60 (1) Szczyt ignorancji i niekompetencji . Umówiony byłem na kilka dni naprzód ,... Jacek Śliwicki Polecam (1) Byłem pare razy z autem w warsztacie, miło, szybko i tanio, szczerze Polecam! Pawulon Solidnie, Szybko, Sprawnie (1) Korzystamy z usług warsztatu dla dwóch samochodów. Jesteśmy bardzo... lu NIE POLECAM (1) Tak jak wszyscy użytkownicy na poczatku nie mialem zastrzeżeń...do pierwszego... kubiasty@o2.pl WIE CO ROBI (1) polecam, solidny, konkretny koleś - można się z nim naprawdę dogadać -....nie... pdiak Mile zaskoczony (1) Mam na myśli zakład znajdujący się na ul. Droszyńskiego 28 o nazwie AUTO... Cinek xylen - opinia (1) Od lat korzystam z ich usług i od lat trzymają najwyższy poziom. Z cała... xylen ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! (1) To jakieś kpiny a nie myjnia samochodowa!, kilka dni wcześniej przed... m Polecam (1) 3 razy już koszystałem z usług tej firmy. Jestem bardzo zadowolony. Panowie... Majkel Fachofcy (1) Polecam wszystkim ten zakład zostałem obsłużony szybko , miło i... Mietek Szczerze odradzam (1) W ostatnich 3 tyg korzystalem dwa razy (wymiana opon). Za pierwszym razem... olek Najlepsi w Trójmieście ! (1) Od niedawna jestem klientem firmy japanservice. Od kąd ich poznałem nie... Adam Rewelacja (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu kierownikowi za rewelacyjną obsługę... Danusia