Pełen profesionalizm i przesympatyczna Pani (2) Usługa wymiany szyby przebiegła błyskawicznie, od momentu zadzwonienia do... Ania Najlepszy i najuczciwszy warsztat w trójmieście (1) Rzetelnie, UCZCIWIE, za relatywnie niższe pieniądze niż u okolicznej... P11 Fatalna obsluga klienta (1) miałam problem dziś, bo zaczeła mi ciec benzyna jak tylko wyjęłam rączkę.... Anna
Super Warsztat (1) macie w trójmiwscie szczęśce ze macie taki warsztat. jestem z warszawy i... Andrzej Duda POLECAM (1) Usluga,przekladka opon z wywazeniem, wykonana profesjonalnie, dokladnie w... michal bardzo dobra myjnia!!! (2) skorzystałem z usług tej myjni ostatnio i jestem bardzo zadowolny, mój... ja Profesjonalnie i przyjemnie (1) Pełen profesjonalizm.Polecam i pozdrawiam! michu szybko, gladko, elegancko :) (1) Polecam z czystym sumieniem ten warsztat. Ceny naprawdę bardzo dobre, fachowa... MG wpt (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Oprócz... rw Passat B5 FL, Audi A4 B6,Audi A4 B5 (1) Powiem tak: chyba jedyny zakład do którego jadąc z moim autkiem od razu wiem... Rafal ... (1) Witam byłem w WPT na wymanie opon w pelni profesjonalna obsługa szybko,... kielnt oszczerstwo (1) elektryk Józek jest odrębną firmą, tylko znajduje sie koło warsztatu... bigkrecik Nie polecam. (1) Moja negatywna ocena dotyczy serwisu, a nie salonu (to samo miejsce).... Robert porządne auta uzywane (1) kupiłem vectrę - otrzymałem przedtem pełną historię serwisową,a mój mechanik... Mikołaj Niestey nie polecam (2) Ciężko powiedzieć o korzystaniu z usług, bo właściwie nie miałam z czego... M&M Samochody używane (2) W Motor Centrum kupiliśmy używane volvo s60. Sto procent profesjonalizmu ze... Luk Pełen profesjonalizm !!! (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy! Wymiana opon w błyskawicznym tempie,... Maciek ilość, nie jakość (2) dwa razy dałam się narwać ze zwykłego lenistwa na ich usługi i trzeci raz nie... biedrona Tylko Johnny Washer (1) Jestem bardzo zadowolony, samochód naprawdę wymagał porządnęgo sprzątania i... K Błyskawicznie, fachowo, nie drogo (1) Polecam wszystkim, którzy szukają fachowej wymiany opon. Obsługa na wysokim... Marcin