Polecam z czystym sumieniem (1) Zawsze kupowałem u nich części do moich samochodów. Odkąd otworzyli serwis,... Wlaściciel Ryśka szóstego Sklep i serwis (1) Odkąd otworzyli Państwo nowy punkt warsztatowy sąsiadujący z Państwa sklepem... Szupryk Dobre ceny, wysoka jakość produktów (1) Od dłuższego czasu każdą część do samochodu kupuje w firmie Car Stuff. Pan... Szupryk
Profesjonalizm w każdym calu ! (1) Zleciłem wymianę pompy oleju, regenerację pompowtryskiwaczy i usunięcie... Tomek Auto Gosk Jasień (2) Pracują na poziomie PGR-u zresztą jeśli chodzi o standardy obsługi klienta to... Były klient marti - opinia (1) Witam ja też potwierdzam bardzo wysoki poziom obsługi w serwisie MARGO. Już... marti szybko tanio miło (1) szybko tanio miło - nic więcej jwawrzuta Bardzo profesjonalny zakład i rzetelna obsługa (1) Jestem jednym z pierwszych klientów Auto-Active i bardzo sobie chwalę obsługę... Waldi Ix20 (1) Ja również polecam salon Margo. Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką... ~m~ POLECAM (1) Miło tanio i sympatczynie. Byłem ustawić geometrie i przy okazji skasować... Maciej Drożyzna (1) Niestety naciąłem się - potrzebowałem wymiany dwóch tłumików na szybko w... Bartek Bardzo fachowa obsługa (1) Polecam, korzystałam pierwszy raz ale jestem bardzo zadowolona szybka i... kasia tylko na własne ryzyko (1) kupiłem używane auto,na które dostałem 3 miesiące gwarancji i które było... zdegustowany Warsztat godny polecenia (1) Jest to warsztat z miłą i rzetelną obsługą. Naprawy wykonują solidnie ,... Aleksandra Wysoka jakość, konkurencyjna cena! (1) Oddałem motocykl po drobnym szlifie. Wszystkie konieczne czynności wykonane... Paweł Polecam (1) Naprawdę super serwis. Pochylają się nad każdą prośbą, pytaniem i problemem.... oloziel Jeszcze raz polecam! (2) Druga robota w tym warsztacie i drugi raz jestem zadowolony. :) Polecam... Wadim ... (1) .. Zamówiłem u nich zimówki. Pierwsze opony jakie wybrałem okazały się w... niezadowolony klient Znaja się na rzeczy (1) Wymianiałem u nich rozrząd w VW 2.0 TDi, potem odwiedziłem w celu naprawy... Maciej Tylko Johnny Washer!!! (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w Trójmieście!! Gorąco polecam każdemu, kto... Anna Z.