Tylko Johnny Washer!!! (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w Trójmieście!! Gorąco polecam każdemu, kto... Anna Z. Polecam (1) A ja kupiłem tam samochód i ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony.... C4 Szybko, tanio, profesjonalnie (1) Wybrałam ten warsztat kierując się opiniami znajomych, którzy już... Krzysztof
Fachowiec przemęczony (1) ,Miałem dość specyficznę usterkę ...Niestety zapłaciłem 415 zł za... Gogi POLECAM (1) Dziś skorzystałem z usługi .Mój opel astra2 dostał nowe serce.Miła,szybka i... Radek Polecam (1) Polecam serdecznie. Szybka i sprawna wymiana opon z letnich na zimowe.... Kasia krajewski krzysztof - opinia (1) Wynajalem renault clio samochod czysty pachnacy podstawiomy na czas z... krajewski krzysztof e36 - opinia (1) Szybko sprawnie i co ważne tanio. ... Polecam w 100% e36 jack - opinia (1) Szybko,sprawnie i solidnie.Jedyny,minus to małe podwórko i problemy z... jack Bardzo dobry serwis LPG. (1) Witam, do Autogaz 4x4 trafiłem, bo szukałem instalki z dobrymi komponentami.... Arek Laguna Miło, przystępnie, profesjonalnie (1) Jestem klientem od kilku lat więc mogę śmiało stwierdzić, że firma idzie w... Długas goraco polecam (2) warsztat profesjonalny,usluga wykonana na wysokim poziomie. auto zastepcze na... gosia Sprawdzenie w ASO (2) Przed zakupem używanego samochodu, zdecydowałem się na sprawdzenie go w ASO... Michał polecam (1) szybka i precyzyjna diagnoza niesprawności.. wcześniej byłam w 2 innych... grażyna wojno nie jest żle (1) byłem na serwisie w Gdyni miła obsuga mechanicy spoko nawet doradzą mili... Grześ Obsłużony prawidłowo (1) Wybór do aut starszych marek rzeczywiście duży, choć do nowszych aut już... darkone6661 przyjazny warsztat (1) przyjazny warsztat,mechanicy znają sie na rzemiośle; elektryk trochę drogi,... karol m. Serwis na wysokim poziomie! (1) Pierwszy raz w serwisie zagościłem przypadkiem, gdy samochód odmówił... Btko Polecam (1) Witam, od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Bandyty.... :) Młoda ekipa uczciwie i rzetelnie podchodząca do swojej pracy! (1) Nissan Primera: wymiana oleju z filtrem, wymiana pompy wody, wymiana końcówki... Tomasz