Pozdrawiam cały warsztat. (1) Miła i fachowa obsługa, korzystałem wiele razy z usług pana Grzegorza i... bogus Nie zgadzam się z powyższą opinią (1) Serwisuję się u Tomka od 3 lat i nigdy nie miałem powodów do narzekań. Mój... Łukasz Polecam (2) Z czystym sercem mogę polecić warsztat do wszelkich napraw... Marek P.
FIRMA GODNA POLECENIA (1) Polecam wszystkim. Dzisiaj spolerowałem w tej firmie szybę i naprawdę efekt... Zenon szczesliwa posiadaczka meganki (2) Kilkakrotnie już korzystałam z usług Auto-Majster i za każdym razem wyjeżdżam... Roma od Megane Montaż radia (1) Zrobiłem ten błąd, że zleciłem montaż radia w Norauto Gdańsk, efekt był taki,... Tomek Mallek Mariusz - opinia (1) ok Mallek Mariusz CHŁOPAKI MAJĄ BARDZO SZEROKI ASORTYMENT !!! (5) MIŁA OBSŁUGA DORADZĄ I NAJWAŻNIEJSZE ODBIÓR W DOMU!!! BOBOLEWSKI KAMIL Ceny jak z allegro ale pod ręką (1) Bardzo dobre ceny. Brałem już u Nich sporo towaru do różnych aut. Chętnie... jhosef seat (1) Fachowość, dokładność, cierpliwość to wszystko wpłyneło na wysoką ocenę... T. W Galerii - nie warto !! W Alfie POLECAM !! (1) Komplet, czyli wysprzątanie całości z woskiem to kwota ok 100 zł- plus, minus... A4 POLECAM!! (1) Potrzebowałem auto do przewozu pracowników. Zdecydowałem się na Opla Vivaro.... Jacek Bardzo dobry fachowiec (1) W kilku miejscach na przedniej szybie miałem drobne rysy. W dwóch innych... mateusz Polecam (1) Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Auto zgodnie z ofertą nowe,... Magda Polecam (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Instalacja audio bezproblemowa.... CittO SERWIS (1) Bardzo polecam Salon Samochodowy ZDUNEK w Gdyni. Muszę przyznać, że... Beata cena,usługa -rewelacja (1) Niedawno skorzystałem z myjni na Fikakowie pod sklepem Bomi,byłem i jestem... Adam POLECAM BEZ DWUCH ZDAŃ (4) Profesjonalizm w obsłudze auta jak i klienta. Chłopaki wiedzą co robią i... Dariusz Czuję tylko niesmak po tej wizycie (2) Jestem właścicielem Volvo XC 90, zleciłem w zakładzie uszczelnienie wału... Wojciech Szczepański Problem z turbo rozwiązany (1) Profesjonalna obsługa auta, zrobiono więcej niż zleciłem w tych samych... Michał