Marek - opinia (1) W tylnim zawieszeniu piszczalo po przejechaniu 11tys km i niczego nie... Marek Super Stacja (1) Polecam, super obsługa, Rafał, Mirka, Grzegorz oraz inni, ceny paliw niestety... Qwert NAJWIĘKSZEMU WROGOWI NIE POLECEM TEGO KOMISU (1) KUPILAM SAMOCHÓD, TAK ZACHWALALI A MIAL PEŁNO WAD UKRYTYCH. CHCIALAM GO... AGA
POMALOWANY ZDERZAK W MERCEDESIE CL 600 (2) PAN WOJTEK JEST PRAWDZIWYM FACHOWCEM,POMALOWANY ZDERZAK NA 100% ,SERWIS... zuza Polecam. (2) Jeden z nielicznych warsztatów, z których korzystałem do tej pory gdzie... Rafał M. 50zł za wyważenie dwóch kół w osobowym (1) Ceny z kosmosu. Nie polecam nikomu. Paweł PROFESIONALNIE I ZGODNIE ZE SZTUKĄ ASO (2) Serwis bardzo profesionalny, kompleksowa fachowa i konkretna OBSŁUGA. Zawsze... Piotr Bardzo solidna firma (1) Jeżdżę do nich specjalnie z Gdyni, od kilku lat z moimi dwoma kolejnymi... Andrzej Wymiana szyby przedniej (1) Koszt wymiany szyby prawie pięć tysięcy złotych ( co prawda płacił... cyrpok Nie polecam (1) Korzystałem z usługi naprawy blacharskiej, nie wszystko zostało naprawione,... Klient TRAGEDIA - nie polecam zdecydowanie (1) Masakra , cienias . Auto skończyło w serwisie 3 dni zabawy . Chłop nie do... bmw klientka - opinia (1) Witam wczoraj odebrałam Tiguana i każdemu będę polecała ten salon. Dziękuję... klientka omega (2) Jak najbardziej polecam, właściciel konkretny, zna się w tym temacie, bardzo... Przemek polecam (1) gaz założyłem w lutym. mimo moich obaw, jest rewelka-w zimie żadnych... tandzio Nie warto, wysokie ceny, szukanie okazji do wyciagnięcia pieniędzy (1) Obsługa "niby sie zna", ale wypuszczanie klienta po naprawie koła w którym... SD POLECAM (1) POLECAM TEN MALY WARSZTACIK.SPRZET ODPOWIEDNI ZAWSZE DOTRZYMUJE TERMINU... SEBA Bardzo fajna firma. (1) Trafiłem przypadkowo, serwis okazał się świetną firmą z bardzo miłą obsługą.... Radek Zdecydowanie polecam (1) Naprawdę dobry mechanik - wali prosto z mostu, co musi zostać zrobione, a co... Kate Fatalne podejście do klienta!!! (1) Serwis nie dość, że jest nie rzetelny, nie słowny to do tego traktuje klienta... dzanaska Mirek - opinia (1) Pozdrawiam miłą obsługę stacji benzynowej Leclerc i dziękuję za odnalezienie... Mirek