Opony bardzo tanie ! (1) Kupiłam opony w firmie Anika cena jak na rynek Trójmiejski bardzo... Magda gorąco polecam!!! (2) Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, że do tego zakładu trafiłem z... Michał Gustaw godny polecenia (1) Jeżdżę tam od kilku lat w zasadzie prawie od początku czyli od momętu zakupu... Marcin
Polecam! (1) Jestem stałą klientką i nie mam zamiaru zmieniać mechanika. Od roku wożę tam... Kasia ZADOWOLONY KLIENT (1) Już po raz drugi zdecydowałem się na zakup ceeda. Samochód rewelacyjny,... Genek Cudowne auto do ślubu! (1) Chciałabym serdecznie polecić wszystkim tę firmę! Ceny przystępne, piękne... Panna Młoda Ania wraz z Mężem Pa Niedoszły klient (2) Byłem w tym salonie 2 razy. Za pierwszym razem wszedłem do salonu, za... klient Solidny warsztat! (1) Po przyjechaniu na umówioną godzinę, czekałem wygodnie w poczekalni na... zaqwer Robert Guliński - opinia (1) Serwisuję u nich swoje samochody od kilku lat i jak dotąd nie zdarzyła im się... Robert Guliński jest ok (1) jest ok piotr-gdansk Polecam!!! (1) Po paru negatywnych komentarzach nie bylem pewny co do tego zakładu. Teraz po... Adam pejot - opinia (1) Bardzo profesjonalny warsztat, dobre ceny, zdecydowanie lepszy poziom uslugi... pejot Polecam ten warsztat. (1) Serwisuję u nich swoje samochody od kilku lat i jak dotąd nie zdarzyła im się... Robert Guliński Ford 1.8 TDCI 115KM (2) To co oni zrobili z mojego Forda nie podlega żadnym negatywnym dyskusją. Auto... Wojtek Polecam (1) Tak jak oceny. Kilkakrotnie już korzystałem z ich usług. Opinia się nie... chris Serdecznie polecam ! (1) Byłem na wymianie rozrządu. Pokazali mi wszystkie części które wymienili.... Michał Absolutnie nie polecam (1) Pierwsze za co panowie się biorą to wymiana podkładek pod tablice - żeby im... Krzysztof Pełen profesjonalizm !!! (1) Panowie w tym warsztacie pracują chyba 24 godz,zawsze znajdą chwile żeby... Toyota Yaris D4D !!! Super Pomoc (2) Pomoc super i szybko . Agata juko27 - opinia (1) wszystko OK Laweta super się prowadziła i była tania 50zł. Czego trzeba więcej? juko27