Absolutnie nie polecam (1) Pierwsze za co panowie się biorą to wymiana podkładek pod tablice - żeby im... Krzysztof Pełen profesjonalizm !!! (1) Panowie w tym warsztacie pracują chyba 24 godz,zawsze znajdą chwile żeby... Toyota Yaris D4D !!! Super Pomoc (2) Pomoc super i szybko . Agata
juko27 - opinia (1) wszystko OK Laweta super się prowadziła i była tania 50zł. Czego trzeba więcej? juko27 uwaga na przeglądy gwarancyjne (1) W zeszłym roku robiłem przegląd gwaracyjny po roku 30tys km wtedy zapłaciłem... marcin Profesjonalna obsługa (1) Polecam, szybka i trafna diagnoza oraz skuteczne usunięcie usterki. Arkadiusz Domagalski Naprawa expresowa (1) Pan elektryk przyjechał expresowo zadał kilka pytań i po 5 minutach było... Oliwia Rewelacja (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z ukladem wydechowym, szkoda czasu na... Ania moja opinia (2) Paliwo bardzo dobre (ON Energy). Zbyt długo przy zwiększonym ruchu trzeba... Ania Strzelecka Wyjątkowo zacny i profesjonalny zakład! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi i podejścia do klienta. Chłopaki to... Krzysztof Dudek ok (1) Jest ok uczciwie zrobione auto za uczciwe pieniądze. Po odebraniu samochodu... A Najlepiej w trójmieście (1) Korzystałem z wielu wypożyczalni w trójmieście i jestem przekonany w 100%, że... Gdańszczanic wymiana tarczy sprzęgła (1) Wymieniłem tarcze sprzęgła w moim oplu, wszystko szybko tanio i solidnie, na... robert nic ciekawego (1) nic ciekawego tam nie ma z zalem stwierdzam ,a mieszkam ze 3 km od tej... czesłaf ZDZIERSTWO!!!!! GORĄCO NIE POLECAM (1) Krótko i na temat: oddałem Forda Transita 2000 rok do tego warsztatu ( po... Gdańszczanin praca w sobote (3) Co to za firma,ktora oglasza sie,ze pracuje w soboty od 08 do 13,a w ogole... ja kaisa - opinia (1) Korzystałam z serwisu skoda przy ulicy Grunwaldzkiej. Jestem z Krakowa, w... kaisa POLECAM (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam zakład, oferta cenowa konkurencyjna,... Piotr Nie tankujcie ropy chuba że chcecie mieć problemy z samochodem (1) Nie polecam paliwa na tej stacji jakość podchodzi pod 3 Gatunek, a cena jak... Niezadowolony kierowca Szkoda słów (1) Niestety wyłania sie tam słoma z butów. Chcąc kupic C5 uzywaną poprosiłem o... c%