PD - opinia (1) Po skorzystaniu z usług tej stacji nie mam ochoty korzystać z pozostałych... PD polecam (1) szybko i sprawnie samochód który miałem nowy zadbany .. POLECAM Damian.T Generalnie ok ale... (1) Trzeba czasami sprawdzić czy płacimy za coś co jest faktycznie wymienione.... Tomasz
100 % satysfakcji i zadowolenia. (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Wszystko na czas - samochód czysty.... quest POLECAM (1) Zdecydowanie polecam . Auto czyste w środku i na zewnątrz, zatankowane do... Marek tapicerka skórzana w Octavii II (1) Jeszcze raz bardzo dziękuję firmie Autoloewen za obszycie całej tapicerki w... Mirek przemiła obsługa w Salonie (1) Nie kryje, że przed zakupem samochodu Opel Insignia objechałem pozostałe... JD QASHOAI NE ............. (1) JESTEM ZADOWOLONA .Auto sprawdzono od A do Z.W ramach gwarancji zostały... DANUTA zufany autoservis (1) jestem stałym klientem warsztatu, usługi wykonywane są szybko,uczciwie ,... urgi Zdecydowanie polecam ten warsztat (1) Jestem bardzo zadowolony z instalacji gazowej , która zamontowano mi w tym... Mercedes e klasa Niezbyt tanio, ale w pełni profesjonalnie (1) Janisz nie jest tanim garażowcem. Ceny ma sporo niższe niż w ASO, ale nie na... Ryba client service (2) Pani Renata Z. - cóż, takiej ignorancji jeszcze nie widziałem! Wysłałem tej... zawiedziony Wszystko OK. (1) A ja muszę powiedzieć, że trochę się obawiałam robić tam zakupy po... Ja klientka z Elbląga - opinia (1) Witam, Po przeczytaniu wcześniejszych opinii wiecznie niezadowolonych... klientka z Elbląga polecam (1) duża fachowość Mariusz Pawłowski polecam (1) naprawiałam samochód w zakresie blacharskim, dostałam fachową pomoc , szkode... Gosia Rewelacja! (1) Terminowość, dostępność towaru i obsługa - rewelacja! Dziękuję pani Izie za... Lola Malowanie zderzaka (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo miła obsługa. Rozsądna cena. Maciek godny polecenia (1) Cena hummera bardzo konkurencyjna, nie było żadnych niejasności związku z... zinek POLECAM !!!! (2) POLECAM !!! FACHOWO , SPRAWNIE , BEZPROBLEMOWO I JAK W DOMU! NADZSZEDŁ... LUDWIK