Wszystko OK. (1) A ja muszę powiedzieć, że trochę się obawiałam robić tam zakupy po... Ja klientka z Elbląga - opinia (1) Witam, Po przeczytaniu wcześniejszych opinii wiecznie niezadowolonych... klientka z Elbląga polecam (1) duża fachowość Mariusz Pawłowski
polecam (1) naprawiałam samochód w zakresie blacharskim, dostałam fachową pomoc , szkode... Gosia Rewelacja! (1) Terminowość, dostępność towaru i obsługa - rewelacja! Dziękuję pani Izie za... Lola Malowanie zderzaka (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo miła obsługa. Rozsądna cena. Maciek godny polecenia (1) Cena hummera bardzo konkurencyjna, nie było żadnych niejasności związku z... zinek POLECAM !!!! (2) POLECAM !!! FACHOWO , SPRAWNIE , BEZPROBLEMOWO I JAK W DOMU! NADZSZEDŁ... LUDWIK NIE POLECAM (2) Szukając kolejnego motocykla trafiłem na firmę PLANETBIKE, po przeczytaniu... GUMA naprawa blacharska (1) Profesjonalnie wykonana usługa, bardzo dogodny termin realizacji a przede... deder jestem mile zaskoczony (1) Naprawdę polecam wszystkim zmotoryzowanym. Bardzo dobry warsztat, fachowa... pAwcIo polecam! (1) przemiła i kompetentna obsługa, a jak nie mają na miejscu danej części, to... zbyszek godny polecenia (1) Byłem tam dwa razy ze swoją C5 i za każdym razem wyjeżdżałem w pełni... Paweł beznadziejny serwis (1) nie polecam. niekompetentni pseudofachowcy i naciągacze. Nie umieją znaleźć... E. Gorąco polecam (1) Jako że pracuje w usługach samochód jest mi niezbędny, dzień wcześniej wyrwał... Jacek fachowo i niedrogo (1) Mojego Hyundaia nabyłem w salonie Margo w Gdyni w listopadzie 2010.... Robert POLECAM (1) A mnie z rowerem wpuścili:))) Polecam. Jak nie mają na sklepie asortymentu.... KAWA !!! (1) Wynająłem samochód dostawczy na jedna dobę do przeprowadzki.Samochód był nowy... Adam naprawde warto (1) ta obsluga , nie mozna oderwac od niej oczu , ceny jak na trojmiasto bardzo... klient POLECAMY!!! (1) Miła obsługa, bardzo atrakcyjne ceny, nietylko dla klubu. Szybka realizacja... KLUB BMW TRÓJMIASTO