Nie polecam (1) 1.5 h wymieniali klamkę, gdzie w innym serwisie zrobili mi to wcześniej w 15... kaz Solidna polska firma ! (2) Solidna firma ,dobre auta ! Wypożyczałam dwa auta, oba w nienagannym stanie... Edyta Bardzo sympatyczny zakład (2) Po odbiór samochodu przyjechałem ze środy na czwartek. Autko tak jak mi... Henryk B
Odradzam korzystanie z usług (1) Błędna opinia CNF kosztowała mnie przynajmniej 1000zł, stracony czas i sporo... Michał super (1) super sprawna obsługa i w dodatku bardzo niskie ceny BMW Naprawa skrzyni biegów (3) Nie ma w chwili obecnej innego warsztatu w trójmieście gdzie można bez obaw... ZF Sprawnie i konkretnie (1) Są niesamowici i pomocni. Chciałem sprzedać auto za gotówkę - telefonów do... Marek Polecam (1) Szybka naprawa. Justyna Justyna Mercedes (1) Zdecydowalem sie na zamontowanie gazu w swoim Mercedesie. Szukając... Mercedes Bardzo profesionalnie! (1) Skorzystałem z ich usług i muszę przyznać, że byłem i jestem bardzo... Adam Tak jak obiecałem. wystawiam (1) chłopaki macie tego upragnionego pozytywa wg umowy skoro auto dojechało do... Ryszard zdecydowanie polecam (1) usługa wykonana solidnie, szybko i co ważne w bardzo dobrej cenie. jeśli będę... kolejny zadowolony klient kolejny zadowolony klient (1) jak w temacie. kulturalna obsługa, profesjonalne podejście, brak zlewania... kolejny zadowolony klient Bardzo dobrzy fachowcy i atrakcyjne ceny!!! (1) Wymieniałem dzisiaj cewkę sprężarki układu klimatyzacji w Oplu Vectrze C. Po... Misza Trafna diagnoza i dobrze wykonana naprawa w przystępnej cenie. (1) Miałem problem z odpalaniem zimnego silnika. Zdiagnozowany został problem z... Janusz Kiepskiej jakości ON (1) Tankowałem dwa razy na tej stacji (chciałem zobaczyć czy z niską ceną idzie... Janusz Diagnoistyka ? (1) Na stacji przy stukach z podwozia "zdiagnozowano" - sworzeń wahacza i drążek... Endrju usterka klimatyzacji (1) Brak elektryka na etacie, raczej niezbyt dobrze świadczy o zakładzie. W... piotrowskit Polecam!! (1) Sympatycznie, szybko i TANIO! Po niemiłych przejściach z firmą NordGlass... Piotr Nie polecam (1) Kiedyś wypożyczyłem przyczepkę i było z tym wiele kłopotów, a kilka dni temu... dany