Dominik - opinia (1) paliwo jak wszędzie. zła organizacja. jedna kasjerka a dwa okienka czynne i... Dominik Świetni specjaliści (1) Skorzystałem z usług Auto Expert i muszę powiedzieć że posiadają bardzo dużą... Borys serwis (1) Byłem bardzo nie zadowolony z serwisu. Mili tylko jak kupuje się samochód,... Max
bardzo niemiła obsługa, bardzo drogo (2) Przyjechałem na wymianę z ulicy, znałem inne ceny, Pan zerknął i powiedział... Tomek Profesjonalnie, rzeczowo, sympatycznie i miło! (1) Skorzystałem już kilkukrotnie z usług serwisu J.D.P Pana Piekarza i jestem... Adam` Rewelacyjny Samochod (1) Zdecydowanie Polecam. W rozsądnych pieniądzach otrzymałem praktycznie nowe... Przemek naciągają klientów (4) pojechałam na wymianę szczęk hamulcowych.zostały wymienione( rzekomo) po czym... marzena Szybko, sparwnie konkretnie. (1) Skorzystałem z okresowego przeglądu technicznego. Diagnosta był uprzejmy,... Darek POLECAM SERDECZNIE (1) Kilka razy skorzystałam z usług pana Mówińskiego i jestem bardzo zadowolona.... dangie Wysztko elegancko, sprawnie i bezproblemowo (1) Z tego co sie dowiedzialem, niedawno otworzyli wypozyczalnie, wiec pare... Krzysztof PAKIET SPA DLA AUTKA polecam (1) WYKUPIŁAM PAKIET SPA DLA OKTAWII WSZYSTKO ZOSTAŁO WYKONANE ZGODNIE Z OFERTĄ,... SKODA OKTAWIA Klimatyzacja (1) Kupiłem kupon na 1 z portali zniżkowych na obsługę klimatyzacji w Kelban przy... Radosław JEST OK !!! (1) JEST OK !!! ROMAN Fachowa obsługa (1) Trafiłem do tego zakładu z polecenia z forum motocyklowego z dziwnie... Wojtas słabo (1) Bardzo nie przyjemna obsługa w salonie, chciałem zakupić samochód zostawiając... nn Cienizna (1) CIENIASY.ELEKTRYK - kasuje za wszystko jak za zboże a po drodze więcej szkody... bart Również Masakra (1) Dałem auto jako zgłoszone na szkode- odpryski- na lakierowanie... dostałem... vw napawa\wymiana wentylatora chłodnicy (2) W Peugeot 2006 wymieniałem wentylator chłodnicy. Cena: 360 zł + 100... gajeek Polecam (1) Przypadkowo trafiłam na stację firmy Janisz. Nie wiedziałam, czego oczekiwać,... Ann Brawo tylko tak dalej (1) Trafiłem do "Janisza" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem werzyć w jego... Karol