Ja też zdecydowanie nie polecam!!! Chyba nigdy mnie nikt nie potraktował w taki sposób!!! (9) Jedyne co mogę zrobić, to napisać negatywną opinię na temat tego warsztatu,... Arek andrzej - opinia (1) zła organizacja dojazdu dla klientów dlatego dzieje się tu wolna amerykanka... andrzej Polecam!!! (1) Polecam goraco ten warsztat, po wejścina ichg stronę internetową... Tomek
Pierwszy negatyw na trojmiasto.pl? (1) Przyszedł czas aby wystawić opinię warsztatowi AZ. Opiszę chronologicznie; 16... Wioleta Bardzo konkretn i tani (1) Witam.Uratowali mnie przed katastrofą.Miałem zamiar wybrać się do rodziny,... Grego Szybko, drogo, byle jak... (1) Nie polecam napraw blachcarsko-lakierniczych. Po naprawie moje auto było... DJ polecam ; ) (1) Szybko sprawnie i rzeczowo. Widać że znają się na rzeczy poza fachową obsługą... Michał 650 za wymianę końcówek, drążków i swożni z własnymi częściami - oceńcie sami (6) Zajechałem do Norauto w Gdańsku z własnymi częściami. Miałem luzy w przednich... kierowca Montaż opon + wyważenie -alu (2) Udałem się na wymianę opon z nowymi alu i oponami. Pomimo że byłem umówiony... Artur Super (1) Auto kupiłem u Poleszaka i teraz żałuję. Na pierwszy przegląd udałem się do... Szymon NIE POLECAM - Uciapany (1) Nie polecam sklepu. Po zamówieniu okazało się że uszczelniacze zawieszenia... Uciapany Audi80 (1) Zdecydowanie polecam.Zakładałem alarm w swoim aucie profesjonalnie mi... PIOTR Omijajcie ten warsztat szerokim kołem (2) Byłem w tym warsztacie drugi raz i drugi raz się naciłom TAKI JEDEN... Roch Polecam (1) Polecam, dobry warsztat Mariola Niestety jestem zawiedziony (3) Niestety jestem zawiedziony.Oddalem auto do drobnej naprawy lakierniczej ale... Adam ok (1) nowy/stary w nowym budynku serwis Suzuki - obsługa fajna , przeglad zrobiony... klient Polecam (1) Polecam Maciek86 POLECAM SERDECZNIE (1) Trafiłam do warsztatu z polecenia znajomego. I nie zawiodłam się. Obsługa... klientka Super solidna Firma (1) Od wielu lat korzystam z IB i zawsze byłem zadowolony z usług i obsługi.... Olgierd Olszewski oj zło (3) Właśnie oddałem auto do innego mechanika. Okazało się, że coś co mi ponoć... Z