dramat (2) najgorszy warsztat jaki w ZYCIU spotkalam... mieli wymienic poduszke pod... Aleksandra Chojnacka Opinia o serwisie w Toyota Rumia (1) Moim zdaniem obsluga w Rumi jest ok.Serwisuje Yarisa od 2008 roku i jestem... Marek Barański Wtopa... (2) Byłem w zeszłym tygodniu oglądać Suzuki SV 650 z rocznika 2005, a więc tak...... Szymho
WSZYSTKO SUPER - POLECAM (1) Witam wszystkich. Polecam ta firmę każdemu chcącemu szybko i bezproblemowo... m SUPER!!!!!!!! (1) SUPER!!!! DZIEKUJE W IMIENIU DZIECI, ZA ODGRZYBIENIE KLIMATYZACJI I TO PO... barbara Jest ok (1) Byłem już kilka razy.Ceny jak w każdym ASO. Piotr codzienny kierowca (1) Wiem że mają mało miejsca ale uwijaja sie ja mrówki.Zawsze chetni do... Maliszewski zadowolony klient (1) Od wielu lat korzystam z usług tej firmy i zawsze wyjeżdżałem zadowolony z... palec POLECAM! (1) Gorąco polecam! Nie ma żadnych zastrzeżeń - przeciwnie - jestem pod wielkim... Aleksa Polecam (1) Rzadko w dzisiejszych czasach szczególnie w branży usługowej można ze... Krzysztof Agata - opinia (1) Szybko, fachowo, bez naciągania. Serdecznie polecam! Agata GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Szybko ,sprawnie ,rzetelnie polecam Majeran Szybko i fachowo (1) Wymieniałem tu sprzęgło i naprawiałem wydech - w obu przypadkach naprawa... Maciej Rewelacyjny fachowiec! (1) Podpisuję się oburącz pod opiniami pozytywnymi opiniami! Pan Stanisław jest... Marcin Druga naprawa - drugi sukces :-) (2) Profesjonalne podejście i super kontakt. Priorytetem jest zadowolenie... Robert Tak powinno byc (1) Szybko , solidnie i tanio. Polecam pana Mirka Dominik .... (1) Ten serwis polecić mogę największemu wrogowi. Brak jakiegokolwiek szacunku... KamZab "Miła obsługa" (1) Witam. Planowałem zrobić zakupy w filii Gdańskiej, ale obsługa sklepu ( potem... krzysiek Miło-dobra jakość (1) Witam-towar dobrej jakości.Miła obsługa,polecam Piotr L Serwis (1) Serwis Forda Fiesty wykonuję od lat zawsze w Big w Oliwie przy ul.... Zosia Matejuk