Miła obsługa (2) Byłem tam razem z tatą przymierzyć kask, przyjął na spewien pracownik, który... maciekawski Artur - opinia (1) Dawno nie zostałem tak profesjonalnie obsłużony. Bardzo miła i zgrana załoga,... Artur Artur - opinia (1) Dawno nie zostałem tak profesjonalnie obsłużony. Bardzo miła i zgrana załoga,... Artur
... (1) Dziś oddałem skuter na odpłatny przegląd serwisowy (koszt 200 zl). Przy... Filip WARSZTAT Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA. (1) WARSZTAT Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA.SZEFOWIE OSOBISCIE ROZMAWIAJA Z KLIENTEM... MAGDA Polecam (1) Jak w servisie :) tylko taniej Piotr Yamaha Drag Star 650 (1) Z przyjemnością oznajmiam, że transakcja wzorcowa. Motocykl jak w opisie,... ZP PORAŻKA !!! (1) wczoraj w godzinach popołudniowych zaszedłem do ich warsztatu bo blisko miła... Luukkasss Godny polecenia , pełne zaufanie , profesjonalizm. (1) Juz kilkakronie gościłem w tym serwisie, maciek ogarnia wszelkie tematy,... Zadowolony Stilo MultiWagon (1) Zaryzykowałem czytając tylko opinie na forum. Żałuję, że wcześniej tam nie... Włodzimierz NIEZADOWOLONY KLIENT (2) powiem krótko byłem z polecenia rozmawiali ze mną że hoho naprawiałem turbine... Piotr POLECAM :) (2) Szybę do auta wstawiono tego samego dnia, którego zamawiałam. Bardzo miła i... ZADOWOLONA Polecam! (1) Bardzo fachowa obsługa - może nie najniższa cena, ale jakość rekompensuje to.... WooWoo Świetni fachowcy (1) Bardzo uprzejma obsługa. Sprawne usunięcie usterki ! Panowie wyrozumiali... Justyna Zawsze zadowoloy (1) Korzystam stale z usług Carmans i złego słowa nie powiem. Terminowo , w... maniek polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wedlug mnie jest tam super obsluga ,fatastyczna atmosfera i zawsze chetni do... Slavo Profesjonalny serwis i obsługa (1) Jestem zadowoloną klientką tej firmy. Oddałam auto do naprawy. Panowie... Agata Dobry zakup! (1) Jestesmy zadwoleni z kupionego w tym komisie samochodu. Bardzo mila... Anna niestety porażka na całej linii (1) Auto miało być zamówione w tym salonie, ze względu na lokalizację. Niestety... Wojtek beznadzieja (1) jakiś bu...... odebrał telefon podany na stronie firmy, i zanim powiedziałem... peyasso