POLECAM (1) NIE MA CO SIĘ ROZPISYWAĆ TYLKO JECHAC I ZAKŁADAC TAM INSTALACJE CENY OK... adam Perfekt !!! (2) Powoli traciłem nadzieje,ze w usługach sa jeszcze uczciwe firmy,lecz po... VW Touareg układ kierowniczy (1) z czystym sumieniem polecam ten warsztat. solidnie i na czas. bardzo... marek
Na granicy prawdy.... (1) Byłem niestety klientem bikemastera...Z przekazów wiem ze może kiedyś byli... Piotr Czyszczenie , mycie , polerowanie (2) Gorąco poleca tą myjnie jeżeli ktos sobie ceni profesjonalizm oraz dbałość o... Piotr polecam (1) jestem bardzo zadowolony, obsługa sympatyczna i fachowa, wypożyczony samochód... Jacek polecam (1) polecam wszystkim, którzy chcą zregenerować opony- w niskiej cenie,bardzo... aleksandra Odradzam ! (3) Zamówiłem auto dnia 2010-08-25 z odbiorem 2011-03. Podczas grudniowej... Michał Wiktoria - opinia (1) Specyficznie ale bez zarzutu. Tak mogę opisać to miejsce :) Wiktoria A ja nie polecam (1) Umówiłem się na przegląd auta i szczerze powiem trwał 6 minut. Moim zdaniem... almukantarat Słaba obsługa (1) Witam, Obsługa DNO!!! Robią łaskę że porozmawiają. Lekceważą każdego za... Tymek Polecam! (1) Polecam wszystkim Motor Centrum Samochody Używane, w szczególności Pana Pawła... szczęśliwy właściciel Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z poziomu i czasu naprawy u tego Pana,wymieniałem w... Kamil żadnego kręcenia - mechanik, któy wie co robi (1) czasem przynosi złe wieści, ale jeszcze się nie pomylił. Szanuję go bo... Yans może i wydający sprzęt pan jest mrukowaty, ale co tam (1) ceny ok, sprzęt w porządku - dostałem przejściówkę za darmo bo w audi miałem... Yans brak kontaktu (2) Czy istnieje inny nr do firmy Baltic Car niz 511127127, gdyz nikt nie idbiera... Pawel Uwaga na zaliczki (1) W dniu 08.06.11 wpłaciłem zaliczkę na zamówienie chłodnicy do dziś nie mam... Nabity w klimę Stały klient (1) Fachowo, uczciwie. Polecam bero 1966 pełen profesjonalizm (1) Opracowana technologia, narzędzia profesjonalne, szybko czysto i solidnie.... cotynato Zadowolony klient. (2) Obsługa bardzo konkretna i poważnie traktująca klienta, chociaż jak to już... Wiktor