oj zło (3) Właśnie oddałem auto do innego mechanika. Okazało się, że coś co mi ponoć... Z Tak (1) Od paru lat korzystam z usług tej firmy, jeśli chodzi o naprawy po wypadkach... TOM Super solidna Firma ! (1) Od wielu lat korzystam z IB i zawsze byłem zadowolony z usług i obsługi.... Olgierd z Gdańska
Profesjonalizm i życzliwość. (1) Jeśli chodzi o tłumiki - to korzystam wyłącznie z ich usług. Pełny... Sławek z Gdańska Profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Nie wymienią części z prawie całego auta czy... Milena FACHOWO WYKONANA ROBOTA! (1) Fachowo wykonana robota, dobre podejście do klienta, widac że chłopakom... LESZEK Tragedia (1) Ogólnie podejście niektórych "Polskich" firm to jakaś tragedia. Idea zakupów... Piotr Miodek Warto odwiedzic ten serwis ! (2) Na serwis umowilem sie telefonicznie 2 dni wczesniej. Przyjechalem rano i... Tomasz Zdecydowanie polecam (1) Fachowość, informacja na bieżąco o wykonywanych czynnościach,... jatra Polecam!! (1) Profesjonalna obsługa i zaangażowanie godne podziwu. Serdecznie polecam! Z13 STANOWCZO ODRADZAM (1) Kupiłem od nich auto i zamiast cieszyć sie z jazdy wymarzonym autem to muszę... wk****ony Średnia obsługa, serwis fatalny (5) W moim przypadku byla to naprawa skutera. Wtedy jeszcze nie bardzo znałem sie... Valujev :) (1) Dobre paliwo :) wbrew opinii poprzednika moja skoda przejeżdża dużo więcej... Rafi kpina (1) strasznie drogo, za 10 elementów krzyknęli mi ponad 8 tysięcy zawiedziona Robert - opinia (1) Stację obsługi znalazłem poprzez internet.Zdecydowałem się skorzystać z niej... Robert Wszystko w jak najlepszym porządku (1) Zamówiłem auto klasy C, nie dotarło więc za te same pieniądze dostałem auto... ~dominik pochwala (1) witam bywam czesto na wasej stacji przy granicy z niemcami w SWIECKU macie... MARCIN G . TORUN Pełen profesjonalizm! (2) Mialem problem z autem po naprawach w innym zakladzie,nikt nie chcial sie... Michał Polecam! (2) Witam, chciałabym polecić ten warsztat. Po pierwsze pan Paweł zna się na... Ania bardzo dobry warsztat (2) Dzis skorzystałem z usług warsztatu Auto-Majster,zaskoczyła mnie miła obsługa... Krzysiek od A4