Brawo tylko tak dalej (1) Trafiłem do "Janisza" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem werzyć w jego... Karol odradzam (1) Ja odradzam ten niepowazny warsztat. Dzwonilem do nich zeby sie umowic, przez... Ja Polecam! (2) Solidna i uczciwa firma. Reklamowałem naprawę klimatyzacji (po tygodniu... Zadowolody
SZYBKO I SOLIDNIE (1) Przyjechałem wprost z ulicy z problemem "rezerwy", zostałem natychmiast... GDA Bardzo dobrze (1) Swojego Ceeda zakupiłem w Gdańsku w 2009 roku. Przed zakupem odwiedziłem... Zadowolony POLECAM USTAWIENIE GEOMETRII (1) Skorzystałem z ustawienia geometrii w tym warsztacie .Mają fachowy sprzęt i... Kamil. K Jeśli motocykl to tylko w Alumaxie. (1) Kupiłam motocykl Romet Division. Dodam tylko,że totalnie nie znam się na... atteloiw Zbigniew Garczyński - opinia (1) Jestem właścicielem Volvo V-50. Chciałem się umówić na przegląd gwarancyjny w... Zbigniew Garczyński Krzysztof - opinia (1) Polecam wszystkim. Już trzy razy robiłem u nich auto. Może cenowo nie jest aż... Krzysztof Niewiarygodni (1) Witam. W czerwcu szukałem dla siebie VFRke. Jako, że mieszkam w Słupsku... Michał Zadowolony! (1) Wszystkim moim znajomym polecam ten obiekt.Mimo odległości 50 km tylko tutaj... TP rzetelnie i dokladnie !!!! polecam ! (1) Wybralam te myjnie sposrod innych wielu w okolicy i jestem naprawde bardzo... KjM Pełen PROFESJONALIZM!!! (1) Pełen profesjonalizm pod każdym względem! W dzisiejszych czasach znaleźć taki... Audi Profesjonalnie i dokładnie (2) Dzisiaj odebrałem moją octavię. Samochód wymagał kilku drobnych poprawek... Obroos Anna - opinia (1) Nie polecam uslug tej firmy. Samochod, ktory otrzymalam nie mial badan... Anna JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONA (1) Niestety jestem bardzo nie zadowolona z jakości usług jakie oferuje ta firma.... Magdalena Polecam (4) Kupilem juz dwa samochody jestem bardzo zadowolony przedewszystkim posiadaja... Pegaz diagnoza i naprawa 100% pozytywnie (1) Mój ford Focus 2L TDCI Głupiał gasł a potem nie zapalał . W innych... Artur Serwis L200 (1) Jestem bardzo zadowolona. Umowilam sie na duzy przeglad. Okazalo sie, ze... dag Polecam (1) Jedyny serwis w którym mam przyjemność być obsługiwanym, umawiam się na... Kamil