pawel - opinia (1) Polecam bardzo, wszystko szybko tanio i na miejscu bez rzadnych problemow. pawel Cental do VW (1) Gorąco polecam, fachowa obsługa, sprawa została załatwiona na miejscu, od... johny Szybko i bezproblemowo (1) Polecam! Obsługa miła, chętna do tłumaczenia programów. Cena w sam raz-no i... Marek
Profesjonalne podejście do klienta (1) Chciałbym wszystkim polecić warsztat Poma. Pracują tam naprawdę... Kuba Idealne rozwiązanie (1) Pięknie mi wymyli autko podczas gdy ja byłem w kinie. Sympatyczna obsługa... Marek Zdecydowanie odradzam (1) Na przeglądzie gwarancyjnym "zapomniano" sprawdzić chłodnicy, która była... Cherry JESTEM ZADOWOLONY (1) Z usług tego warsztatu skorzystałem pierwszy raz kierując sie opinią na forum... KRYSTIAN Bardzo miła i fachowa obsługa (1) Gorąco polecam wszystkim ten warsztat.Super podejście do klienta. Naprawy... Od teraz stały klient Uwaga!!! "Chrzczone" lub tresne paliwo. (1) Jak do tej pory zawsze tankowałem na stacji NESTEE i nie wiem co pokusiło... DRAPIR Tanio i solidnie (1) Potwierdzam dobrą opinię o tym warsztacie.Zostałem pozytywnie zaskoczony... Mikołaj .L. Solidnie raz a dobrze. (1) Choć mało rekamowany i dobrze schowany warsztat to obsługa bardzo dobra,... Michał Najlepszy serwis na świecie (1) Polecam tanie ceny Uwielbiam ten zakład napraw samochodów Anka Wstyd że sprzedają takie auta !!!!! (1) Kupiłem hyundaia ix 20 - z uszkodzonym amortyzatorem .Maska samochodu od... Krzysztof Dramat (1) Ludzie ktorzy tamteraz pracuja nie maja pojecia o mechanice, zlecil bym im co... Niezadowolony Wieczór Panieński WoooooooW !! POLECAM (1) DZIEWCZYNY SUPER ZABAWA ! , DOSTAŁAM OD KOLEŻANEK PREZENT NA PANIEŃSKIE -... KASIA Wywazanie (1) Wszystko odbylo sie sprawnie i szybko. Za wywazenie kompletu kol zaplacilem... Sly PROFESIONALNIE (1) MAIALEM PROBLEM Z KLIMATYZACJA W MOIM GOLFIE.POJECHAŁEM DO AUTOMAXA A PANOWIE... KIZIU ten kierownik chyba codziennie wstaje lewą nogą ! (2) ja również doświadczyłem niemiłej obsługi. z facetem nie można się w ogóle... miro SERDECZNE PODZIĘKOWANIE (1) Miałam zamiar kupić ok dwuletnie auto. Zdecydowałam się na fachową obsługę... ELA stanowczo przeginają z cenami (1) za zwykłą dolewkę oleju (1L) do skrzyni biegów 120zł? cbw