Firma godna polecenia (1) Witam wszystkich ,pragnę podzielić się opinia o warsztacie samochodowym firmy... wojtek fachowo (1) Kupuję tam od lat i zawsze jestem zadowolona. Panowie zawsze dobrze dobiorą ,... stała klientka polecam (1) dzis skorzystałem z usług serwisu,dla mnie rewelacja ,przyjechali zabrali... Paweł
zdecydowanie stawiają na wysoką jakość :) (1) kupowałam części do samochodu, które trudno było znaleźć wśród części... Mikołajka naciągacze (1) Żona podjechała na przegląd roczny Micrą, auto było sprawne, chodziło o... junior Bardzo dobry serwis! (1) Trafiłem tam z polecenia i pozytywna opinia okazała się jak najbardziej... Mariusz Pranie tapicerki, czyszczenie wnętrza pojazdu - polecam! (1) Przyjechałem zaniedbanym przez poprzedniego właściciela autem. Zostawiłem... Darek zakup felg i opon do V70 (1) Polecam ten zakład. Najpierw pomogli mi z drobiazgiem - schodzace powietrze z... Tomek Rewelacja!! (2) Nigdy nie sądziłem że wgniecenia powstałe na parkingu można usunąć w tak... Wiktor beznadziejna obsluga (1) obsługa pozostawia wiele do życzenia wymieniałem opony w sobotę rano na... felgus odradzam (1) nie polecam,nie kompetentny typ za kasa gda Kolejna udana wizyta (1) Kolejny raz zostałem super obsłużony za przyzwoite pieniądze, miło szybko i... Jarek Polecam; (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat, zaskoczyła mnie miła obsługa. Pan... Nowa klientka Serdecznie polecam (1) Umówiłem się na sprawdzenie ogólne autka, Panowie znaleźli to samo co... Karol Profesjonalizm i miła obsługa! (1) Korzystałam z usług tej firmy w zakresie prania tapicerki mojego auta.... Ania Super Myjnia ! (2) Polerowałem swoje autko i położyłem Zirconite ,lakier wygląda rewelacyjnie ,... Tomi salon (1) fajni handlowcy :) R Pozdrawiam cały warsztat. (1) Miła i fachowa obsługa, korzystałem wiele razy z usług pana Grzegorza i... bogus Nie zgadzam się z powyższą opinią (1) Serwisuję się u Tomka od 3 lat i nigdy nie miałem powodów do narzekań. Mój... Łukasz Polecam (2) Z czystym sercem mogę polecić warsztat do wszelkich napraw... Marek P.