Porażka (1) Nie dosyć że czekałem 3.5 godziny na pomoc to wszystko robili z łachą .Rok... Sławek Jedni dostępni (1) Witam , polecam gorąco jedyna pomoc dostępna w wigilię . Wracałem z żoną z... Jarek Wymiana 2 x opon, 2 kół , porada z gazem. (1) Usługi jak wyżej , zapłaciłem 50 zł . Obsłużony zostałem od ręki .Właściciel... A.Adamowicz
tragedia (1) samochody to zlom tylko kasa klient sie nie liczy wlasciciele problemowi... dori POLECAM (2) Gorąco polecam zakład. Fachowa obsługa, przystępna cena i najważniejsza... Marcin J. Pełen profesjonalizm (2) Przed zimą chciałem zlikwidować kilka ognisk rdzy - o warsztacie usłyszałem... Mateusz Przyjazny dla klijenta (1) Uslugi wykonywane przez pracownikow fachowo ,solidnie i usmiechem do... Inka Śmietnik!! (1) bardzo ambitna firma!! brawo!! tylko 1 nr telefonu którego nikt nie odbiera!!... klient Gorąco polecam !!! (1) Naprawdę godny polecenia warsztat,profesjonaliści, a przy tym rewelacyjna i... Krzysztof forum japan serwice (1) lipny warsztat japan to tylko ich nazwa nie ma fachowca do wymiany opon Piotr 32 kmj coraz gorzej (1) chciałem kupić seata,czekałam na Pana 10 minut zanim do mnie podejdzie ale... rozczarowany odkupuja (1) odkupują , za ta cenę normalnie z ogłoszenia by poszedł to co oni dają , a w... klient ford focus (2) nie życzę nikomu stłuczki ale jak już się coś stanie to z czystym sumieniem... Paweł oferta cenowa (1) sporo towaru i oferta cenowa dobra i sympatyczne panie za ladą. klient lipne komentarze (1) Wszystkie komentsy są bez słowa krytyki a jak wiadomo to zacheca do... uncle bens Marna jakość, odmowa przy zgłoszeniach gwarancyjnych (2) Całkowicie odradzam ten sklep. Ceny są ok, ale otrzymuje się produkt o bardzo... Kuba Solidnie, profesjonalnie, drogo (1) Potwierdzam opinie innych użytkowników, serwis p. Tuchołki należy traktować... Adam Przewidywalnie, powtarzalnie, solidnie (1) Czas odwiedzić chłopaków ponownie. Na razie zawsze było super. Michał C5 - opinia (1) Po przegladzie pojechalem do mechanika zeby mi wymienil zar. z ciekawosci... C5 ustawili i sprawdzili mi spalanie na analizatorze spalin przed przeglądem (1) przyjechałem do SKP na przegląd ale wcześniej czułem ulatniającego sie... derf