Firma godna polecenia (1) Gorąco wszystkim polecam. Miałem do wymiany uszkodzoną szybę w busie.... Krystian Oleszczyk zadowolona (1) od 4 lat obsługują samochody służbowe, którymi jeżdzę i jestem bardzo... Beata Tragedia! (1) Dzięki niekompetencji pracowników musiałem 5 razy odwiedzać w/w serwis. Jeden... Kamil
Naciagacze (1) NIE POLECA!!!!!!!!!! Zainteresowanie klientem mizerne, znikoma orientacja na... n-s świetni fachowcy (1) jak w tytule - nic dodać, nic ująć, i ceny bardzo sympatyczne :) adek polecam (1) Szybko, czysto, bez komplikacji. Bez nadmiernie gorliwego sprawdzania... Malgorzata Turowska Zadowolony klient (1) Hyundai I30cw.Wlasnie 10.01.12 wykonano 2 przeglad.Juz drugi raz nie mamy sie... Krystyna,Czesław Budzeń super obsługa (1) jestem zadowolony z usługi tanio i miła obsługa polecam marek Brak profesjonalizmu (2) Ceny nieporównywalnie wysokie, obsługa szuka "dziury w całym", brak... bb POLECAM !!! BMW (1) Polecam tą Firmę szybko sprawnie i co najważniejsze Tanio :) Zbyszek myjnia godna polecenia innym (1) Ostatnio miałam okazję myć auto i wymieniać opony na tejże myjni, jestem... Monika Warczak opinia warsztatu (1) naprawde polecam ten warsztat miło, szybko, a przede wszystkim... Mariusz Justyna Kulesza - opinia (1) Miałam okazję nie dawno skorzystać z w/w myjni i jestem bardzo mile... Justyna Kulesza Warsztat w 100% godny polecenia! (1) Do tego warsztatu trafiłem ok. rok temu z polecenia znajomego. Od tego czasu... Maciej M. Po prostu polecam. (1) Miła obsługa Szefa. Szybko i sprawnie a co najważniejsze dokładnie i moim... Adam PROFESJONALNY WARSZTAT (1) Warsztat został mi polecony przez ubezpieczyciela. To o czym zapewniali... Zadowolony Klient STANOWCZO ODRZDZAM (1) firma nie otwarta dla potrzeb klienta, wykazali się niewyrozumiałością i na... Łukasz GODNE POLECENIA (1) firma otwarta dla potrzeb klienta, wykazali się wyrozumiałością i... Krzysztof opinia (1) Wynająłem Nissana super autko!!! Czyściutkie i super się jezdziło .Obsługa... Henryk Aksamitny naprawa siedzisk(gąbki) w seacie leonie na przednich fotelach (1) Jakiś czas szukałem zakładu tapicerskiego, aż w końcu trafiłem do... szymon