Przegląd przed sprzedażowy (1) byłem w dniu dzisiejszym w tym warsztacie, przyszły nabywca chciał kupić SAAB... saabers dobry serwis Land Roverów (2) Po zakupie mojego drugiego już LRa tym razem Discovery 3 udałem się do 4land... Tomasz T. Gdynia Chamstwo (...) (1) usługa wykonana byle jak a do tego podwórkowe pyskówki nieokrzesanego... cox
Renault Megane (1) Zaryzykowałem czytając tylko opinie na forum. Żałuję, że wcześniej tam nie... Lesław Nowak Polecam (1) Samochód Citroen Xsara Picasso 1,6 16V. Instalacja BRC założona przy... Krzysiek T. Naprawdę super !!!!!!! (1) Trafiłem do "Reno-Art" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem wierzyć w jego... Karol Super! Polecam (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... Zadwolony Klient REWELACJA !!! (2) Obsługa bijąca entuzjazmem do każdego klienta. Pozytywna atmosfera, poczucie... Janko Niespotykanie wysoki poziom usług i znakomita relacja z klientem :) (1) Nosiłem się z zamiarem napisanie mojej opinii jakis czas temu, ale chcialem... Wojtek Złodzieje i oszuści - Kaja Gdynia (1) Moja opinia o firmie Kaja: Oszukujęcie ludzi i wstawiacie im złe części. Tyle... kkk Jak najbardziej polecam! (1) W styczniu kupilismy na Morskiej octavie w komisie. Cena faktycznie troche... Marek serwis kia i suzuki (2) Kompletne dno, brak profesjonalizmu. Doradcy serwisowi podchodzą do klientów... noname Zawieszenie Alfa Romeo (1) Kolejny raz przekonałam sie ze warto nadlozyc drogi i czasu by zrobic naprawe... Lena Przegląd+naprawa gwarancyjna (1) Przegląd wykonany, ale na fakturze są dwie ceny oleju(serwisant wyjaśnia,że... Piotr wymiana lusterka (1) Przy wymianie lusterka bocznego(mialam wlasne)zepsuty mechanizm w Peugeocie... ania profesjonalista w każdym calu (1) Korzystam z usług pana Michała od kilku lat,nigdy się nie zawiodłem.Najlepszy... Cezary Ziółkowski Obsługa za ladą - sprzedaż części. (2) Sklep można ocenić dwojako, ze względu na obsługę. Jeśli za ladą wycen siedzi... 3F Sąsiad z KOWAL (1) Witam. Chcialbym potwierdzic ponizsze opinie. Tak sie zlozylo ze wlascicielem... Leszek TRAGEDIA!!!!! we wszystkich oszarach działalności dealera (2) MARGO TRAGEDIA: 1/ planowałem zakup samochodu Mitsubishi L200, wiec... Użytkownik L200 huraaaa sprzedałęm !! (1) Dzwoniłem chyba do 10 firm specjalizujacych sie kupowaniem za gotówkę - szok... Dario