Fachowo... (1) Byłam umyć auto oblepione solą i całym tym syfem zimowym z ulicy. Jestem... dbająca o auto oleńka - opinia (1) Oddałam moje autko A4, usługa wykonana szybko i sprawnie oraz w bardzo... oleńka POLECAM BARDZO (1) Witam korzystalem z uslug kilkukrotnie zawsze usluga na najwyzszym... traksio
miszane uczucia (3) Kupiłam samochód w salonie ale używany(świeżo sprowadzony).Po miesiącu... iwcia POLECAM WARSZTAT (1) TAK JAK W NAGŁÓWKU POLECAM WARSZTAT, SOLIDNE WYKONANIE, PRZYSTĘPNA CENA... DyM Złamane świece żarowe (1) W środę oddałem Avensisa 2003 na przegląd 255tys km przed dłuższą trasą... Igor kiepsko (1) juz 2 auta mam zrobione w tym zakladzie ogolenie wporzadku - jezdza kumaci... klient Mari - opinia (3) Przez email zamowilismy w tej firmie samochod z GPS i Pan, ktory odpowiedzial... Mari Dobra robota (1) Fachowość, miła obsługa, dobra jakość i przystępna cena . POLECAM ZbyszekM .. (1) Sam nie wierzylem. Ale sie przekonalem. Do momentu wplaty zaliczki obiecano... Zyczliwy DOBRZE RADZĘ NIE SERWISUJCIE TAM SAMOCHODÓW (2) Serwis na poziomie "zerowym", podejście do klienta było tragiczne. Jedyną... Arkadiusz zapomnijcie o gwarancji (6) Serwis odmówił uznania naprawy gwarancyjnej sprzęgła z pękniętym dociskiem... Ernest Podgórski dobre ceny (1) Kupiłem u nich komplet ubrań i jestem bardzo zadowolony. Ceny naradę dobre, a... mati Totalne naciągactwo i zupełny brak doświadczenia (1) Złapałem gumę więc udałem się do Ring-Service w celu naprawy opony. Po... Piotr Obiektywna ocena (1) Myjnia ma sporo klientów. Wybrałem usługę mycie + suszenie za 32 zł - trochę... Sławek K. Zadowolony (1) Naprawdę dobrze wykonana robota auto wyczyszczone po naprawie a z samochodem... Bora Super profesjonalizm (1) Miałam zarysowane szyby przez feralną skrobaczkę do szyb. Dzięki polaryzacji... Joanna Górska Fatalna obsługa klienta (1) mimo 2 stanowisk pracuje tylko 1 osoba podjeżdzając od dystrubutora 6 trzeba... felicja - niezadowolony ZADOWOLONY (1) Opel Vectra B 1.8 instalacja Landi Renzo zamontowana w w/w warsztacie i... Marcin G. Najpierw się umawiają, potem nie przyjeżdżają (1) Umówiony przewóz 1 osoby ponad tydzień wcześniej. W dzień wyjazdu smsy i... Joanna