Błedna diagnoza, ceny z kosmosu (5) Witam, Miałem problem z silnikiem, udałem się więc do ASO EURO-CAR. Najpierw... Rafal Pełen profesjonalizm!!! (1) Pełen profesjonalizm,super obsługa,przystępne ceny,doradztwo.Instalacja... Jacek Mikołajewski Zakup Saaba (1) Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut znalazłem godną zainteresowania ofertę... Wojtek z Gdyni
weldertom - opinia (1) Witam byłem w tym warsztacie drugi raz no i jak zwykle nie da się nie być... weldertom Kanty w komisie (4) Kupiłem Mastera rok 2004 sprzedawca zaklinał się że auto jest w stanie super... Godzila POLECAM (1) Polecam ten salon. Miła fachowa obsługa, prawdziwe informacje a nie... Henryk polecam !!!! (2) Bardzo wysoka jakość obsługi, super ekipa Panów w sprzedaży samochodów,... Dariusz klientka (1) Panowie są świetnymi fachowcami. Naprawa została wykonana szybko i tanio.... Jolka pozytywny (1) Koszystam z tego serwisu sporadycznie ale porównując z innymi serwisami to... JUREK pszekret licznikow (4) spszedalem audi a4 w tym komisie bardzo rzaluje za 9500 tys juz po godz byl... adam fatalna obsługa (1) Zlecenie naprawa felgi i wulkanizacja opony i nawet nie mam... Piotr Nie polecam (1) Zapłaciłem za usługę 40zł mimo,że w cenniku koszt tej usługi to 22zł,tak... klient Dobry warsztat (1) Usterka usunięta, tanio niestety nie było. Polecam, mało takich warsztatów. lukasz przegląd (...) (1) dzisiaj bylem na przegladzie w motor centrum(...) Przegląd jaki mi zrobił... wkurzony SOLIDNIE SKUTECZNIE I MILO (2) Witam, mialam okazje wspolpracowac z FIRMA i przekonac sie o jej rzetelnosci... Paulina wszystko świetnie (1) kupiłam nowe auto i jest boskie takie jak chciałam - szczerze wszystkim... nina Autoalarm (1) Miałem problem z odpaleniem samochodu Seat Leon. Przyjechali zobaczyli i... Michał mel B - opinia (1) Stanowczo za drogo!!!!!! Za chciwi! mel B rozrząd, pierwsza wizyta w serwisie (1) wymiana rozrządu o połowę taniej niż u konkurencji Wymieniałem pełny rozrząd... silver mondeo Siwy - opinia (1) bardzo przyjemny personel, solidnie ,niedrogo ,naprawdę polecam Siwy