ok (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Szyby wyglądają rewelacyjnie. Polecam Tomek Uszczelnianie drzwi w seacie leonie (1) miałem uszczelniane drzwi, przeciekała woda na dywaniki, obsługa szybka... Michał Profesjonalizm, miłe fachowe podejście, przystępne ceny... (1) Warsztat ten znalazłem na portalu trojmiasto.pl. Zachęcony tyloma pozytywnymi... Karol
L. Jędryszek - opinia (1) Pełnny profesjonalizm i wyjątkowo przyjazne podejście do klienta.... L. Jędryszek JA POLECAM (1) Witam. Powiem szczerze ze obawialem sie tak taniej wypożyczalni, sadzilem iz... Krystian Krause Totalna porazka (1) Próba wyłudzenia pieniędzy. Pobrano zaliczkę a potem bezskutecznie próbowałem... Aro Usługa niby ok, ale przerysowali mi bok (2) Trafiłem do warsztatu z polecenia znajomego który korzystał kilkakrotnie z... Szymon Porażka (1) Witam! Ostatnio rozglądając się za maszyna odwiedziłem oba salony... Serafin jestem bardzo zadowolona (1) polecam uslugi Pana Jacka,bardzo szybko i solidnie uporal sie z naprawa mojej... Magdalena bardzo pozytywna (1) Koszystała z tego serwisu po raz pierwsz i jestem zaskoczona wysoka jakością... Agatka Doświadczenie i profesjonalizm (1) Z usługi tego warsztatu skorzystałam pierwszy raz.Moje problemy z autem to... Marysia Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym Klientem myjni Pana Pawła i jestem ogromnie zadowolony z... K. Anna - opinia (1) Polecam, bardzo tanio ale i jakościowo dobrze, samochód odwiedził 2... Anna pegaz - opinia (2) Za pierwszym razem byłem zadowolony - naprawiałem tłumik, z dobrym skutkiem,... pegaz OK. (1) Z POLECENIA WYBRAŁEM SIĘ WYPROSTOWAĆ FELGĘ - SATYSFAKCJA PEŁNA. OD TEJ PORY... EJO Sklep i serwis godny polecenia. (2) Sklep z profesjonalną obsługą i indywidualnym podejściem do potrzeb... Franek Nie polecam nikomu (3) Naprawa blacharska wykonana w serwisie pozostawia wile do zyczenia. Czesci od... tadek FACHOWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Bardzo nie polecam.Miała być wymiana koła pasowego, napinacza paska... arti Uwaga! (1) Uwaga zwłaszcza dla Pań! Kiedy mechanik proponuje Wam tańsze załatwienie... Maciej ...lubią tą markę (1) ...a jak lubią ...to już duży profesjonalizm Henryk