Serwis to porażka (2) Po umówieniu sie na wymiane lusterka, przyjechałem do warsztatu, gdzie Pan... Wqrwiony klient Serwis (2) Witam z usług serwisu autoryzowanego kozystam juz od wielu lat i musze... Marta Polecam (1) Jeździłem tam z Peugeotem i Fordem Focusem. Usterki naprawione. Tano i... Łukasz
przeglad - motor centrum (2) oplate pobieraja przed przegladem, diagnosta stary chyba jeszcze dinozaury... wkurzony Szybko, tanio, terminowo, solidnie (1) Skorzystałem z wymiany opon w dwóch autach - usługa szybka, tania, solidna,... Mariusz Chip tuning elektroniczny sterownika (1) Bardzo polecam TUNE UP choć pochodzę z Warszawy, człowiek i ekipa na pełnym... grejf Polecam (1) Kilka razy już tam zmieniałem, zawsze miła obsługa. Darek radzę uważać (1) lubią dopisać sobie do rachunku kilkaset złotych za niby 'skomplikowane'... rechotenberg Solidna myjnia (1) Jestem zadowolony z jakości wykonanej usługi na owej myjni. Wybrałem pakiet... Terenowy zadowolony (1) Witam,mam powody by zawsze do nich jeździć na serwis lub informacyjnie.Ufam w... Robert Polecam ,ten gość ma pojęcie!!! (1) Kilka razy korzystałem z usług pana Arka,w dodatku wysyłam do niego znajomych... Dawid Witawa Polecam (1) Szczerze polecam korzystanie z usług firmy Auto Glass. Samochód z pękniętą... Dagmara Fachowa, sprawna obsługa (1) Wymiana opon poszła sprawnie i za nieduże pieniądze. Skusiłem się też na ich... :) zadowolenie (1) Naprawdę polecam! korzystałam z kilku wypożyczalni w Trójmieście i ta, póki... Anna Dawno temu ... (1) byłem z VW Golf IV. W autoryzowanym serwisie zdiagnozowali uszkodzenie... afterburner.pl Super polecam. (1) Tanio, dokładnie i szybko Grzechu1 Radek - opinia (1) Szybko, sprawnie i wygodnie. Podstawili auto pod dom w ciągu 20 minut i stąd... Radek Tak chciałbym być obsłużony wszędzie (1) Zminimalizowali mi koszta i naprawili poważną rzecz w Fordzie Focusie !... Mirosłąw Markowski beznadzieja:( (3) nie dotrzymują terminów, nie informują mimo iż obiecują, jak sam sie nie... ja Tragedia! (1) warsztat wulkanizacja i pseudo blacharnio lakiernia na jednym stanowisku w... adi