polecam (1) auto po wypadku było naprawiane w warsztacie na Stalowej. Profesjonalna... Monika Witam Wszystkich Strzeżcie się ZDUNKA (7) Witam po krótce chciałbym opisac moją przygodę ze ZDUNKIEM i jego... Paweł a-z (1) Zawieszenia od a do z, opony, klima, diagnostyka z roku na rok coraz lepiej i... Stefan
Jestem zadowolony (1) Po trafnej diagnozie mechanika, wymieniałem łącznik stabilizatora. Naprawa... ... Naciąganie klienta na wymianę dobrych części (1) Podczas przeglądu na 40000 km (308 hdi) pan z serwisu poinformował mnie ,że... Krzysztof wymiana opon (1) bardzo sprawna, za rozsądne pieniądze jak na sopot a przede wszystkim... Ad.Kor. 100 % satysfakcji Klienta (1) Warsztat godny polecenia wszystkim użytkownikom Land Rover w 100%,nigdy nie... MP oponki (1) przez przypadek trafiłam do tego warsztatu (jest przy drodze w kierunku Rumi)... Joanna Realizacja kuponu w tej firmie (1) Zrobiłem tutaj pełen przegląd klimatyzacji oraz regulację zbieżności w Audi... Łukasz rewelacja!!! (1) Witam! Z wielkim zdziwieniem przeczytałem 2 negatywne opinię o Serwisie... Mariusz Polecam! (1) Szybka, fachowa i miła obsługa, serdeczne podejście do klienta. Poza... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Firma pro-kliencka, miła obsługa zarówno emailowo, telefonicznie, jak i na... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Rzetelny , konkretny właściciel.Kierowca-odpowiedni człowiek na odpowiednim... Justyna Stokowska W pełni zadowolony :) (4) Polecam serwis PITSTOP Polska wszystkim użytkownikom Renault. Bardzo miła i... BJ Profesjonalny serwis (1) Wykonywałem przegląd 6 letniego samochodu, połączony z wymianą rozrządu... Krzysztof Wielki profesjonalizm !!! (1) Szukałem samochodu dla swojej firmy. Nie mogłem zdecydować się na markę.... Szymon WYMIANA OPON (1) SUPER WARSZTAT. KRÓTKI CZAS WYMIANY. CZAS NA WYMIANE SPĘDZIŁEM W BIURZE, A... OPEL masakra (1) jak najdalej od tego warszatu!!! doraźna naprawa, którą trzeba poprawiać w... wściekły Klient Są naprawdę niesamowici (1) Miałam stłuczkę samochodową oddałam auto Panu Patrykowi 2 tygodnie temu dałam... Joanna Kultura i preofesjonalizm. (1) Ponownie skorzystałem z usługi serwisowej w tej stacji. Tym razem wymieniony... Jan Tarka