WYBIERZ INNY SERWIS (2) Niestety z przykrością muszę stwierdzić iż obsługa serwisu jest na bardzo... Gosia Serwis pierwszej klasy ;) (1) Przeglądy na jak najwyższym poziomie. Robią to co trzeba nie wyszukują... Michał ok (1) ok robert
bardzo mierny warsztat (1) Korzystałem z ich usług 2 krotnie. 1 raz przy wymianie tłumika i było ok... Mariusz. Sprzedawajcie Seat-y a nie motocykle (1) Raz byłem na "dniach otwartych" w Yamaha totalna żenada sprzedawca... andrzej solidnie (1) Długo bujałem się z moja renówką, zanim znalazłem ten warsztat. Widać, że... alex auto mi sie ze..lo w drodze do pracy (1) pomógł ocenić usterkę , nie było czasu na naprawę bo zbyt poważna to pomógł... DK. Może i drogo, ale solidnie (2) Lepiej zapłacić i mieć gwarancję dobrze naprawionej usterki, niż jeździć od... jacek Polecam z czystym sumieniem (3) Skorzystałem z usług tej firmy i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Gdybym... Gdynianin Stanowczo odradzam (1) Niekompetencja, niechlujstwo i brak wyobraźni. Z pozoru prosta praca wykonana... nie polecam Super (1) Super sklep, super obsługa super ceny itd. Jak najbardziej wszystkim polecam.... Zadowolony klient Pierwsza klasa (2) oby tak dalej , po prostu rewelacja,naprawiałem zawieszenie Suzuki Grand... arkady225 super Myjnie (1) Polecam , korzystam bardzo często !! Usługa zawsze wykonana profesjonalnie.... Aga Jestem zadowolony (1) chyba nic dodać nic ująć. Serwisuję mojego Qashqai'a u nich od nowości, nigdy... Zyggy oszust (2) Pan P to oszust . Oszukuje klientów i pracowników . Nie wypłaca pieniędzy... robin Dzidek-opinia (2) nie poleceam, wymieniałem regenerowany tylny wał do Peugeot-a 106, to , że... dzidek 100% polecam (1) POLECAM W 100%. SZYBKO PRZETRANSPORTOWALI MI AUTO DO WARSZTATU. CENA BYŁA... honda REWELACYJNY SPECJALISTA OD TDI !!! (1) Pan Witold jest specjalistą w dziedzinie TDI. Moje auto zdiagnozował w ciągu... Kierowca_VW_TDI mechanicy rewelacja (1) nie wiem skąd mają mechaników, ale wg mnie to czarodzieje! Ceny warte usług,... Michał W. Omijać szerokim łukiem (3) Chciałem odebrać swoje opony ale niestety zgubiłem kwit depozytowy.... Krzysztof