MAFF+PROFESIONALIŚCI (1) Bardzo polecam tą firmę. Fachowcy największego formatu - Pierwsza Liga w... Karol Siemaszko Może i dobrze ale mocno naciagaja na kasę (1) Byłem tam dwa razy i nie jestem zadowolony. Za pierwszym razem nawet ok bo... pele jest ok. (2) Generalnie warsztat jest ok Gdynianka :)))
Polecam (1) Jechałem na mycie silnika aż z Pruszcza, ale było naprawdę warto. Duży plus... Marek Podziękowania (1) Właśnie zakupiłem samochód marki skoda Octawia II jestem bardzo zadowolony z... margo polecam (2) fachowcy, znaja się na tych markach, w moim przypadku Renault, taniej od ASO... Sebastian napewno fachowcy (1) wszystko było ok gdyby nie to że właściciel trochę nerwowy ponieważ nie każdy... warzyww POLECAM (2) Montowali mi spojler na tylną klapę w mazdzie 323f, zrobili to naprawdę... Adam ania - opinia (1) bez zarzutów zakład godny polecenia ania Rewelacja, (1) Znalazłem ich na trójmiasto.pl zadzwoniłem pojechałem załatwiłem bez... Bartek ... (1) Próbowałem skorzystać z usług PCSU jednak tego nie zrobiłem. Po gruntownym... James Serdecznie polecam montaż czujników parkowania w firmie Car Extreme (1) Długo zastanawiałam się gdzie i jakiej firmy zainstalować czujniki parkowania... Ania Polecam! (1) Pierwszy kontakt z serwisem Auto Maxi miałem w zeszłym roku - naprawa została... Łukasz POLECAM (1) Rewelacja.Limuzyna wyglądała bajecznie. Czysto,zadbanie i pachnąco. W środku... MAGDA B. Polecam (1) Polecam nowo powstały warsztat. Z właścicielami miałdm do czynienia już... beema Profesjonalizm w każdym calu... Pełna rekomendacja! (1) Odbiór samochodu był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, prawie szokiem : )... MariuszB BLACK CLIO II (1) Witam Wszystkich Powiem krótko, bo poprostu nie mam za wiele słow zeby... Bartosz obszycie kierownicy (1) Polecam usługi firmy "maff". Niedawno obszyli mi kierownicę, auto od razu... Michał/A4 Pokor - opinia (1) Wielkie TAK dla tego serwisu.Obsługa kompetentna , właściciel skrupulatny i... Pokor Polecam (1) Naprawa wykonana szybko i solidnie. Uczciwy zakład nie naciąga. Obsługa... Bogdan