BARDZO DOBRY WARSZTAT. (1) CENY ZA USLUGE OK,JAKOSC USLUGI NA WYSOKIM POZIOMIE A WSZYTKO TO ZROBIONE... AMELIA zdecydowanie polecam! (1) Bardzo dobra i niedroga myjnia ręczna. Szybko i sprawie samochód jest myty,... Agnieszka Naprawa instalacji (1) na gazie po przejechaniu okolo 1km. samochod strasznie słabnie i niechce... Anonim
Serwis Emmot ok :) (2) Moje doświadczenia z tym serwisem są jak najbardziej pozytywne. Pan Darek,... Roland Polecam! (1) Bardzo fajnie zrobiona drobna naprawa samochodu. Cena bardzo przystępna, do... motok ok (1) Zamówiony towar przyjechał w terminie oraz był zgodny z opisem.Profesjonalna... Media Star Andrzej Wiśniewski Fachowa obsluga (1) Byłem ustwic geometrie kól i jestem w 100% zadowolony, spodobało mi sie... Dawid M. przyciemnianie (1) Witam serdecznie jeżeli chodzi o przedmówcę to zgadza się że nie są rozmowni... Jarosław Bardzo profesjonalnie (2) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez Auto Service CAR... Karolina Często u nich kupuję (1) Bardzo dobra obsługa, doradzą, nie naciągają. Ceny lepsze lub takie same jak... kamer Polecam (2) szybka i fachowa obsługa. gorąco polecam. Robert Rzeppa Gdańsk - opinia (1) Witam, miałem usterkę trudną do zdiagnozowania, Pan Piotr wykazał pełne... Gdańsk REWELACJA !!! (1) Byłam w firmie Car Extreme na montaż monitora podsufitowego w moim Land... Agnieszka Warto (1) Nie jestem pracownikiem, nie jestem związany z firmą. To po pierwsze. Ale... Sylwester super stacja :) (1) dobre, wydajne paliwo w rozsądnej cenie, a obsługa przemiła :) Christof Bardzo miła obsługa (1) Profesjonalne podejście do tematu. Kupiłem klocki hamulcowe Wojtek Polecam (1) Zniesmaczony opiniami o innych firmach zacząłem szukać takiej, o której... Piotr profesjonalnie i sprawnie (1) dziękuję panom z lincera w sopocie za pomoc! polecam wszyskim ten punkt bo... Ewelina K. Dobry w swoim fachu (2) Witam, to już kolejny raz kiedy Pan Czajkowski odwalił dobrą robotę. Bardzo... łukasz Dla bogatych lub zdesperowanych (1) Serwis z pozoru OK, jednak chyba niezbyt dopasowany do naszych realiów.... Adam