zdecydowanie polecam (1) Korzystałem już parokrotnie, zarówno w aucie służbowym, prywatnym i żony. Za... Paweł SuperTenera Bossa (1) :) xyz Z calym przekonaniem polecam (1) Fachowa obsługa,mile traktowanie petenta przemiły kierownik p.Tomek.Jeszcze... ZMJARO
z calym prrzekonaniem POLECAM (1) fachowa obsługa wyjątkowo mile traktowanie petenta przemiły kierownik... zmjaro Naprawdę pełen profesjonalizm! (1) Skorzystaliśmy z komisu dwa razy. Skierowała nas przede wszystkim bardzo... Tomaszewski M. SUPERTENERA SZEFA (1) Rozglądam się za nowym turystycznym enduro, lub SM, wpadłem do SSP zobaczyć i... Marcin S fachowo sprawnie mozna zakupic układy wydechowe (1) tłumiki fabryczne ceny lewacyjne układ wydechowy fiat Adam moge polecic (1) Generalnie mozna polecic tego posrednika, chociaz warto przeczytac umowe... a.w. CZEPIAJA SIĘ PRZEWODÓW HAMULCOWUCH KOROZJA (2) ale są ok . jojo Opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, mila i fachowa obsługa, potrafią udzielić... Daniel :):):):):):):):):):):):):):) (1) Firmie Trans-Lew sprawy swoje powierzyć każdy może, bo Pan Bartek zawsze i... Dobra Znajoma polecam (1) super!! fachowa i mila obsluga, szczerze polecam Łukasz marek - opinia (1) Umówiłem sie na serwis na godzinę 9 i przez półtorej godziny czekałem w aucie... marek Oddałem sprawny - odebrałem zepsuty (2) Jak to jest. Przyjechałem do faceta sprawnym samochodem. On mi go rozkręcił.... bolkis wedlug mnie wszystko ok (1) bylem na wymianie jednej czesci zawieszenia , zalatwili mnie szybko i za... babol Bardzo dobry (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi oraz fachowości!Nikt nie mógł sobie... Henry Fotel dla niepełnosprawnej córki (1) Córka nie mieściła się w żaden fotelik, a siedząc na tylnej kanapie przypięta... Jurek z Gdańska Zamiast NEW CAR - powinno być CAR SCRAP (1) Dzwoniłam na ten komis wielokrotnie gdyż uwagę mą przyciągnął opis... XXX Ceny za robociznę to gruba przesada!!! (1) 430zł za samą robociznę bez części za wymianę oleju i filtrów to zdecydowanie... Tomek Kazimierz - opinia (1) obsługa serwisowa bardzo,ale to bardzo niskim poziomie, słownictwo jakim się... Kazimierz