stały klient (1) Serwis Pana Marka w pełni zasługuję na same pochwały i tylko pozytywne... zadowolony klient Badanie samochodu przed ewentualnym zakupem (2) Mechanicy sprawdzali mi samochód przez dobra godzinę, pomimo faktu ze bylem... Piotr Pełna profeska (2) Mam Mondeo 2004. Od jakiegos czasu falowały mi obroty, silnik sam gasł,... mick
Tanio, fachowo i błyskawicznie (1) Ciężko mi się zgodzić z " sb - opinia". Kolejny już trzeci sezon z rzędu... Adam 4X4 Profesjonaliści (1) Profesjonaliści, nic dodać, nic ująć. Szybko i dobrze zrobiona robota.... Baton fantastycznie (1) po raz kolejny korzystalem z uslug tej myjni i ani razu sie nie zawioddlem... alfa 147 Zdecydowanie polecam! (4) Obsługa bardzo sympatyczna, fachowcy, przegląd przebiegł bardzo szybko i... Joanna Miła i fachowa obsługa (1) Warsztat znalazłem przypadkiem w internecie, pojechałam i okazało się, że był... Stefan Genialny pomysł, w końcu ktoś dojeżdża pod dom i myje auto! (1) Bez wody? Myślałem, że to jakaś bajka. Chłopaki przyjechali i na moich oczach... Bogdan Świetna obsługa (1) Serwisuję moje Punto od długiego czasu i już nie zamierzam zmieniać. Jestem... I.W. Jestem pedantem (1) odwiedziłem chyba większość myjni w Gdyni a do nich wrócę na pewno. Polecam ,... Sławek POLECAM... (1) Szukałam pewnej czesci do VW po calym 3miescie i nic! znajomy znajomego... Karolina :) szybko i sprawnie (1) Panowie z całą pewnością znają się na francuzach. Jednego dnia umówiłem się... Orzesz Z czystym sercem Polecam !!! (1) Bardzo profesjonalna robota, cena adekwatna do jakości, niezwykle miła... M. Mielewczyk PROFESJONALIZM ZA ROZSADNĄ CENĘ (1) Gorąco POLECAM, Profesionalny zakład z miłą obsługą i przystępnymi cenami Wojtkowiak Paweł POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm, sprzęt wysokiej klasy, dobre ceny, kontakt i MEGA... Pawel Sawinski Bardzo polecam (1) Człowiek który podchodzi do tematu profesjonalnie i do tego nie olewa laików... marcin BARDZO PROFESIONALNA I MIŁA OBSŁUGA !!!! (1) Po sprowadzeniu samochodu chciałem założyć w nim alarm, po przejrzeniu paru... Grzes8888 Seat Cordoba (2) Świetny kontakt, świetna robota, rewelacyjnie dobrany kolor oraz spasowanie... Aneta wbrew opini o komisach zdecydowanie polecam !!! (1) kupiłem na tym komisie we wrześniu opel astra 1.9 diesel i jestem bardzo... MIRON