BMW (1) BMW Beno Rewela (1) Robiłem u Dobruckiego mojego Mesia. Bardzo jestem zadowolony. Fachowiec. Radek szybko, tanio i dobrze (1) nic dodac nic ujac!!! 100% zadowolenia!! geometria koł ustawiona w chwilke i... arek
Wielkie Zdziwienie ... (1) Udałem się do sklepu Scandix po kilka części zamiennych do mojego pojazdu ...... Robercik ZADOWOLONY KLIENT (1) Zdecydowanie polecam. Miałem przyjemność skorzystania z usług warsztatu Pana... Tomasz POLECAM (2) Witam! zanim oddałem samochód w ręce ekipy Auto Service ~CAR~ Czajkowski,... Krystian Szybko, sprawnie i profesjonalnie (1) Polecam TopCar! Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu! Tomasz POLECAM!!! (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła i fachowa obsługa, wszystko zgodnie... lukasz Teresa - opinia (1) Polecam - profesjonalna obsługa, doskonałe doradztwo, przystępne ceny,... Teresa Polecam wszystkim którzy wymagają solidnej usługi w przyzwoitej cenie (1) Korzystam juz czwarty sezon, mam aluminiowe felgi które wymagają doklejanych... Remik Polecam (1) przyjechałem pierwszy raz. szybko ,tanio i fachowo Rychu Problem z odpalaniem silnika, opłata za nic i niestwierdzenie choćby najbliższego powodu awarii (1) Miałem problem z samochodem. Podłączyli tylko pod vag (za co skasowali 80... Uf Gdynia Polecam (1) Rewelacyjnie jak co sezon :) Szybko, milo i bezboleśnie !! Nawet nie szukam... Wlodek to sie nazywa wulkanizacja (1) Takich zakładów w trójmieście nie ma dużo pełen profesjonalizm a jezeli... WOJTAS Szybko, sprawnie, solidnie (1) Witam we wtorek byłem zmienić opony w swoim aucie i chciałem polecić firmę... Piecyk SZYBKO I FACHOWO (1) Po wymianie opon w firmie Anika uwierzyłem w to że w tym kraju są jeszcze... jaca Przemek - opinia (2) Zakład ten naprawdę mogę polecić osobą które szukają fachowej pomocy... Przemek piotr - opinia (1) Polecam ,od trzech lat co sezon zmieniam i kupuję u Pana Rafała opony... piotr Profesjonalnie i szybko (1) Kolejny sezon korzystam z usług firmy ANIKA. Serwis kół na wysokim poziomie,... Tomek Rewelacja (1) Polecam. Ceny przystępne, super turbo krótki czas naprawy, wysoka jakość usługi. SirCedrik