alarm z opcja antynapadu (1) zakladalem u nich alarm wraz z zabezpieczeniem antynapadu, profesjonalnie... wierzba tak jak powinno być (1) super obsługa, doradzają w doborze opon i felg, poczekalnia z kawką... Tomek nie odbierają telefonów (2) Chciałem sie umówić na wizytę, ale po czterech próbach dodzwonienia się (na... chełmiak
profesjonalni mechanicy (2) MAŁY DOPIERO CO ROZWIJAJĄCY SIĘ WARSZTACIK PROFESJONALNY MECHANIK ZNAJĄCY... dzo Zmiana dźwięku silnika (5) Odnalazłem w necie filmik: http://motoryzacyjna.pl/soundracer.html Na... eldeko Wymiana opon (1) Korzystam 2 razy w roku przy zmianach opon. Obsługa fachowa, zawsze coś... Nico Skorzystałem usługi Naprawy wydechu spawanie rur i naprawa katalizator w aucie moim Golf (1) Uwazam ze firma solidna i fachowo wykonuje usługie co polecam usługa na czas Krzysztof Fatalna obsługa!!!!!! (1) Oddałam ostatnio samochód do naprawy, która miała trwac chwilkę, przedłużyła... właściciel Rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego zakładu i jestem bardzo zadowolona z... dodi Nie Polecam. Odradzam. Proszę uważać. (1) Samochod kupiony w Big. Po dwóch latach uderzyłem tyłem samochodu przy 10... Mateusz S. Wojciech - opinia (1) W każdym elemencie profesjonalizm.Z warsztatami mam do czynienia już 30 lat i... Wojciech turbosprezarka (1) Poza terminowoscia nie polecam. Naprawa turbiny od alfy nieskuteczna. Za 1500... artur SERWIS I CZESCI (1) Korzystam czesto z serwisu i z dzialu czesci, ceny na serwisie przystepne,... Przemek SUBARU Polecam!!! (1) Dziś miałam problem z alarmem. Nie mogłam uruchonić auta. Zadzwoniłam, po 30... Iza Audi a3 (1) Miałem problem z radiem dokladniej z okablowaniem ktore wymagalo sporych... Mariusz Wasilewski Całokształt (1) Prałem tapicerke w moim golfie i co roku przed i po zimie myje podwozie. Ceny... Wacik 2 dni po naprawie znów to samo, OCZYWIŚCIE BEZ GWARANCJI! (1) Odstawiliśmy samochód do naprawy( zgasł w czasie jazdy i nie odpalał) z... niezadowolony klient BMW E61 - Ciechocinek (1) Wirtuoz - tak należy mówić o właścicielu firmy MAFF w Rumii. Sławomir Kuchta,... Słodek Całkiem dobre ceny (3) Codziennie dojeżdżam w okolice Pruszcza do pracy. Pomimo opinii, jakie... Andrew Strojenie procesora dzwieku Imprint (1) Pojechalem do Aratu na strojenie procesora dzwieku.Nie moglem znalesc w... Jacek