AUDI 2.0 TDI 16V (2) Rewelacja z 144 km i 340Nm osiągneli 174 km i 400Nm oczywiście w granicach... Marian sklep i serwis (1) jest to jedyne miejsce gdzie nie tylko sprzedaja bagazniki ale tez je... Marek K. Profesjonaliści. (1) Profesjonalnie, rzetelnie, uczciwie i - co tu dużo mówić - przyjaźnie wobec... Piotr (od Laguny)
Masakra (1) Właśnie od nich wróciłem. Umówiłem się telefonicznie. Dokładnie przez telefon... Michał Żenada (1) Obsługa wyrwana z komuny,20 lat śpiączki....Dziwi kolejnośc... ja Dobra jakość za niską cenę. (1) Korzystam już od jakiegoś czasu z usług tej myjni i jestem zadowolona zarówno... Lila Polecam wszystkim! (1) Byłem tam pierwszy raz z Volvo XC90 na przeglądzie. Obsługa bardzo miła,... mmm Nie ma rzeczy niemożliwych (1) W tym warsztacie wszytko da się zrobić, kwestia dostępności części, ilości... Lekarz Profesjonalna i miła obsługa (1) Byłem kilkakrotnie na mechanice, zawsze wyjeżdżałem zadowolony. Do tego... Listonosz SMOK WULKANIZACJA (1) Jeżeli szukacie profesjonalnej obsługi klienta i niskiej ceny - lepiej nie... Pan Janusz Mega pozytyw (1) Bardzo pozytywna opinia za konserwację podwozia, którą robiłem tam kilka dni... Jacek Markiewicz Polecam Warkot (1) Cenę części i usług znaszjuż dokłądnie przed rozpoczęciem naprawy - nie ma... Krzysiek SUPER JAKOŚĆ ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ (1) Oddałam w ręce tego warsztatu jako pierwsze auto. Jestem bardzo zadowolona.... Arlena Polecam (1) Naprawiałem u nich piastę w tylnym kole, bez problemu udało się znaleźć... rodrig porządny mechanik (1) polecam zaraz wiedział gdzie usterka zdzisław Zdecydowanie polecam ! (1) Genialna, szybka i profesjonalna obsługa. Pomoc w wyborze i znalezieniu... Michał Wysoki poziom usług (1) Kupowałem uzywaną Hondę, 7-letniego Accorda. Mogłem bez problemu obejrzeć... Kurt zakup opla corsa rok produkcji 2006r. (1) BARDZO DUŻY POZYTYW!!! Jako laik w zakresie motoryzacji bardzo sobie ceniłam... KOBIETA/OPEL Polecam salon (1) Oceniam salon. Szukalem nowego auta i zwiedzilem wiele salonow. W tym salonie... MM Naprawdę można polecić (1) Super obsługa i fachowe doradztwo. Właściciele to jednocześnie również... macki