XC 90 (1) Przyjechałem do nich pierwszy raz na zmianę języka w komputerze ,sprawdzili... Damian Fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi . Bardzo komunikatywny pan od... Monika Jupik - opinia (1) ...Podaje przez telefon zaniżone ceny, a jeżeli po wykonanej usłudze zechcesz... Jupik
Super fachowcy gorąco polecam (1) Korzystam z usług tej Firmy od 4 lat. Zlecałem i zlecać będę nadal pracę przy... KONDRAD WSZYSTKO NA NIE!!!!! (3) WITAM!CO DO TEGO SERWISU TO JEST MI BARDZO PRZYKRO STWIERDZIĆ ALE OBSŁUGA CO... WIŚNIEWSKI KRZYSZTOF Totalna porażka! (1) Nie polecam! ..... Co do wykonania zleconych prac (szkoda AC) .. również... Niezadowolony klient! Awaria Rextona i C4 Grand Picasso (1) Czytam te opinie i powiem jedno, mimo starszego obiektu,brak tak wytwornego... Przychodnia Jasień Miło i profesjonalnie (1) Kupowałam spodnie i kurtkę na moto,w tym temacie jestem jeszcze... Kasia Profesjonalne podejście do problemu (1) W ocenianym warsztacie profesjonalnie zdiagnozowano niedomagania mojego... Artur pusto wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? (6) Chcialem zmienic olej. Czekalem 10 minut, bo z obslugi niebylo nikogo na... waldi1973r@wp.pl Solidny warsztat, ceny przystępne (1) Korzystałem z usług tego warsztatu już wielokrotnie i jest w pełni zadowolony... Radek Rewelacja! (2) Byłem tam pierwszy raz i napewno nie ostatni! Auto wyczyszczone rewelacyjnie... Misio Dobre prostowanie (1) Jeśli chodzi o prostowanie felg, to śmiało można się tam wybrać. Chłopak się... mazda Audi A4 2.0 TDI (1) Byłem na wymianie rozrządu, przy okazji chłopaki usunęli problem napędu pompy... Jaro Szybko i sprawnie (1) Przekładka na alu zrobiona bardzo szybko, praktycznie zero czekania. Chłopaki... M. POLECAM (3) Fajny duży salon, czyste autka świetny pomysł z aukcjami polecam wszystkim! Stały Klient :) Sprawnie, dobrze i niedrogo!! (1) W gąszczu zakładów oponiarskich, które prześcigają się w ofercie, Panowie z... Mopar Toyota Corolla (1) Mój problem polegał na montażu sterownika centralnego zamka gdyż wysiadło... Jarek 3xtak polecam (1) Wymiana opon w tej firmie to jak co roku czysta przyjemność:... Kaśka Pewne Auto tylko w Carterze (1) Polecam zakup samochodu używanego w komisie w Oliwie w Salonie Toyoty. Kupuję... Zbigniew