Wuizyta w Serwisie BMW-Zdunek (1) W godzinę załatwione wszystko działa pięknie i nie ma się do czego... Romek.KK Fachowość (2) Miałam przyjemność naprawiac samochód w tej firmie i musze powiedzieć, że... Mariola Duży wybór niezbyt nowych aut (1) Wypożyczalnia na tyłach niewielkiego warsztatu mechanicznego przy głównej... websmajster
Polecam (1) Miła obsługa, usługa wykonana szybko, wszystko działa, a cena baaaardzo... Ma mają lotny gaz :) (1) zatankowałam cały bak gazu , benzyny za 50 zl kupiłam skrobaczkę i zapłaciłam... Ata Mazda (2) Witam, z pełną szczerością, mogę polecić ten warsztat. Miałem do lakierowania... Bartek WSZYSTKO OK (1) Panowie mają przystępny ceny naprawy, zawsze w terminie wykonane. BPP Zadowolony jestem. (1) Psia sierść to zmora mojego auta, ale nie dla profesjonalistów. ZbiG Szczerze polecam (1) Przesympatyczny personel, posiadająca dużo cierpliwości dla osób nie... Aga super (1) Panowie robili mi Hondę HR-V, w skórze/welurze. Wyszła bardzo profesjonalnie... tomek specalista pierwsza klasa (1) fachowiec godny polecenia zna sie na rzeczy, znajduje konkretna przyczyne... karol accord Przekładka opon (1) Ja jestem bardzo zadowolony: punktualnie, szybko, profesjonalnie, dobre ceny... Paweł Wymiana żarówki (1) Przepaliła mi się żarówka w Renault Clio. Byłam w kilku warsztatach i w... A> fachowy warsztat (1) Jestem miło zaskoczona obsługą jaką otrzymałam przy wymianie opon. polecam... wiola POLECAM (1) Trafiłam do warsztatu przez przypadek i całe szczęście.Szacunek dla klienta,... Asia nie miły pracownik (1) ostatni gdy byłem tam obsługiwał mnie grubszy pan strasznie nie miły i... xx TAK TRZYMAĆ !!! (1) Wystawiam chłopakom wielkiego pozytywa nie za samochód lub za cenę ale za... Jędraszko M - FORD S-MAX opinia (1) W trybie pilnym zostałam zmuszona do wymiany zamków w wysłużonym samochodzie... Aleksandra najlepszy sklep z częściami opla, na który trafiłem (1) Jeden z niewielu punktów, w których zależy sprzedawcy na zadowoleniu klienta,... Adam Korzystam od wielu lat (1) i musze przyznac ze jestem zadowolona z poziomu i jakosci napraw i serwisu... Kamila