Wszystko miło sparwnie (1) Poprostu polecam. Szybko sparwnie uczciwie i ceny normalne. Ela POLECAM ! (4) Ja lubię ich serwis mimo tragicznego parkingu ;( Jeszcze nie spotkałam się... k.k. Polecam (1) Szybko,tanio,najtaniej w całym trójmieście.Warsztat posiada wszystkie usługi... Właściciel B.M.W
zdziercy (1) za tą samą cene wykonamy usługe w 95% innych warsztatów. Nie polecam. Omijać... andrzej przerost ceny względem oferty (3) Za szybko , w wyniku pośpiechu niedokładne mycie felg ,progów , uszczelek i... daniel super (1) Naprawa mojego auta przebiegała szybko i bezproblemowo. Dostałem samochód... Rafał Sprawdzony sklep. (1) Posiadam Volvo V70 Diesel, którym jeżdżę od dwóch lat. Po przeglądzie w... Maria Pomyłka to nie drugie imię moje żony (1) Kupiłem tam używany samochód w ub. roku. Po decyzji zakupu, gdy pojechałem... cezi Polecam!!! (1) Bardzo wysoki poziom usług!!! Naprawdę się starają, docierają wszystkie progi... Marek Polecam (2) Z czystym sumieniem polecam ten warsztat. Oddałem auto zarysowane a odebrałem... Krzysiek Polecam (1) moze niejataniej ale jak chce sie miec ladi renzo to sie płaci a nie... Piotr naprawa usterki z którą reszta mechaników nie mogła sobie poradzić (1) Pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do klienta. Inni wymieniali swiece,... Michał Naprawdę polecam ! ! ! (1) Długo szukałem warsztatu takiego jak ten,dwóch panów(normalnych ) dla których... Sławek Łukasz - opinia (2) Kupiłem 7 dni nowe autko. 6 dni po zakupie zapaliła się lampka na konsoli... Łukasz Są solidni i w dobrej cenie (1) Szkoda, że nie mieszkam już w Trójmieście, bo przynajmniej bym miał warsztat... PR wymiana przedniej szyby (1) bardzo sprawna i szybka wymiana,miła obsługa,pełen profesjonalizm,gorąco polecam Michał L Warsztat godny polecenia !! (1) Bardzo polecam ten zakład, profesjonalna i szybka obsługa, nie drogie usługi,... Wojtek Piasecki super (1) W pełni profesjonalna szkoła doskonalenia jazdy.100% godne polecenia :) wojtek POLECAM (1) PROFESJONALNY SERWIS I MILA OBSŁUGA PAN PAWEL ZAWSZE PUNKTUALNY,CENY... IWONA HALLMANN Pozytywne wrażenia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę, pierwszy raz zdarzyła mi się... Marek