Zadowolony nowy klient (1) Bardzo polecam serwis Pana Marka dzisiaj byłem wymieniłem sobie ładnie oponki... Dymcio warto !! (1) Chlopak podszedl do mojego auta, jakby robil swoje. Szczerze polecam SoftCar,... Łukasz naciągacze i oszusci (1) problem polegał na wyświetlaniu błędu code i niemocą uruchomienia silnika w... piciu
Serwis przyjazny kierowcy! (1) Mialem problem z moim Sprinterem przed samymi swietami tj. 23 grudnia.... Wachnikowski Polecam (1) Chyba najlepsza myjnia. Ceny też ok. Ala Godny polecenia zakład wulkanizacyjny (1) To co mnie spotkało w tym zakładzie to niespotykana atmosfera ,profesjonalne... Grzegorz ... (2) oddałem samochód do wymiany wahaczy co się później okazało jeden wahacz nie... Artist porażka (1) Czesci mieli w dobrych cenach jak byli na poprzedniej lokalizacji teraz to... byly klient klient - opinia (2) Nie raz kozystałem z usług tego warsztatu i kupowałem u nich części i... klient nie polecam (1) facet robi z klienta tumana co innego mówi czyli wiadomo podróbki części są... opel naciagaja (1) witam dołączę się do opinii innych użytkowników tego forum ten warsztat jest... miter Audi A6 2.0 TDI BLB (1) dzięki chłopaki za robotę, auto chodzi jak złoto i wreszcie jadę na pewniaka... Łukasz - Katowice polecam (1) Serwisujemy w RWJ samochody firmowe. Zawsze dotrzymują terminów a to dla nas... Piotr Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam panów z euro serwisu. Przedewszystkim profesjonalizm i... Karol M - opinia (1) Super kontakt i dbałość o klienta. M Jest OK (2) Byłem na serwisie - przy okazji chciałem dowiedzieć sie o cenach nowej X3.... BMW E83 POLECAM (1) Pełen profesjonalizm,bardzo miło,solidnie,fachowo i na czas,na dodatek... Piotr z......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) z.... nie do opisania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ceny mówi przez telefon niby... rafał Super (1) Wczoraj poraz pierwszy skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony.... michał godni polecenia-pełen profesjonalizm! (1) pełna kultura, fachowość i profesjonalizm - i tak za każdym razem! Auto... Iwona