Polecam (1) Chyba w życiu nie spotkałam się z tak przemiłą obsługą. Szybko, solidnie,... Beata Bardzo porządna firma ! (1) Znają i wiedzą co robią zadbają o każdy szczegół ... ! polecam !!! Paweł Super! (1) Dawno nikt w branży motoryzacyjnej nie wywarł na mnie tak pozytywnego... Cezary Fabijański
Bardzo profesjonalny warsztat (1) Jestem posiadaczem Peugeot 407 coupe. Miła obsługa. Naprawa została wykonana... Jarek dobry warsztat (1) W 2010 roku skorzystałem z usług tego serwisu trzykrotnie. Za każdym razem... fabian wtopa (1) Usterka kompletnie źle zdiagnozowana. W sumie zapłaciłem za wymianę... miki Jedyna wulkanizacja która nie wykorzystuje sytuacji... (1) Jedyna wulkanizacja która nie wykorzystuje sytuacji -->braku opon na... Akanonina POLECAM! (3) Witam, byłem dziś poprawić drzwi po montażu głośników przez "fachowców" z... Skoda Octavia stała klientka - opinia (2) POLECAM WSZYSTKIM ! stała klientka Audi A6 3.0 TDI i problem z klapami (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Chłopaki z wielkim zaangażowaniem podchodzą... pantek Lepszy od autoryzowanego serwisu. (1) Miałem dwie niemożliwe do zrobienia przez Suzuki usterki, bez wymiany całych... Piotr Gorąco polecam (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie, do tego konkurencyjne ceny. Po... Ania Alternator "Firmy Bosch" :( :( :( (1) Jakiś rok temu (styczeń 2009) byłem w tym warsztacie, ponieważ miałem... Damian Discovery 3 Reaktywacja! (1) Firma w której pracują PASJONACI ;-) Miałem problem z Discovery 3, gdzie auto... Do wiadomości 4Land Jafo - opinia (1) Ogólnie polecam mimo że ceny troszkę wysokie, roboczogodzina około 175 PLN... Jafo zadowolony klient - opinia (1) PROFESJONALNA OBSŁUGA W SERWISIE FIATA -POLECAM zadowolony klient Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM (1) Cztery lata temu założyłem u nich gaz. Od tamtej pory wykonuje u nich... Andrzej Pełen Profesjonalizm!!!!!!!!!!! (1) Chłopaków poznałam rok temu, kiedy przebiła mi sie opona i jeden z kolegów... Ola ta od Alfa Romeo:) Firma Godna plecenia (1) Witam Korzystałem z wielu firm ,ale ta naprawdę mi przypadła do gustu,... Marek.Z POLECAM !!! 100% Satysfakcji !!! (1) Jestem ich stałym klientem.Jestem u nich już 5 raz i ani razu mnie nie... Bartek ze Skody