Woda Zamiast Paliwa (1) Zatankowałem tam raz więcej już nie zamierzam, gdy silnik się rozgrzał... major321 V50 black - opinia (1) Postanowiłem zadbać o nowonabyte auto. Pan Paweł wykonał czyszczenie i... V50 black Porażka nie wypożyczalnia... (1) Wypożyczlnia ta ma niby 15 samochodów różnych marek a faktycznie tylko BMW 1... Filipowicz
POLECAM - zadowolony klient. (1) Robiłam blacharkę w samochodzie, usuwałam skutki po kolizji drogowej.... Ania Zdecydowanie POLECAM (1) Zupełnie nie rozumiem poniższych opinii dotyczących serwisu Volvo w Gdańsku.... Paweł Szala podziękowania dla p. Jana i Piotra za pomoc (1) Witam, chciałabym podziękować p. Janowi i Piotrowi za pomoc przy awarii... Bernadeta A3 naprawa fotela (1) podjechalem do zakladu Pana Slawka, po przedstawieniu problemu , zabral sie... Sylwek Miło i fachowo choć nie najtaniej (1) Mój focusik z 2004 roku ostatnio przechodził gorsze dni a w sobote w ogóle... Misiek Szybko i solidnie (1) Byłem tam pierwszy raz z wymianą sprzęgła świec i oleju w skrzyni... Zbyszek Rewelacyjna myjna ręczna! (1) Skorzystałem pierwszy raz z usług tej myjni i jestem bardzo zadowolny, mój... Tomasz nie polecam tego serwisu (1) Budynek rzeczywiście ładny ale jakość świadczonych usług poniżej krytyki.... andy123 Kompletna nieodpowiedzialność! (3) W zeszłym tygodniu zamówiłem jedną nową oponę zimową ponieważ jedna mi się... Niezadowolony klient Profesjonalnie Sprawnie i Tanio - Polecam ! (1) Korzystałam już z wielu usług tej firmy, profesjonalizm pracowników bez... klientka Szybko, fachowo, profesjonalnie (1) Gdybym ulegała złośliwym opiniom, nie pojechałabym do tego zakładu. Jednak... Ewa Przebudowa Auta na Gaz (3) Czytajac Reklamowke tej Firmy w Internecie o przebudowie na Gaz NA... Edmund Klein INSTALACJA NOWY JEEP GRAND CHEROKEE -DUŻY PLUS DLA WARSZTATU (1) Firma duża z poważnym zapleczem technicznym. Z tego co wiem montują kilka... KMA Porazka (1) Jedyny serwis w ktorym wymiana opon z letniuch na zimowe zajmuje 2... Mateusz Śmiech na sali (1) Jedyny serwis w ktorym wymiana opon z letniuch na zimowe zajmuje 2... Mateusy serwis (1) serwis sprawny, daihatsu cuore nie sprawiło im problemu. wymieniałem u nich... Szpaku Montaż kompleksowy (3) Montowałem u Panów z Car Extreme głośniki, radioodtwarzacz i cb radio.... Marek