Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam miła i przyjazna obsługa, aż chce się tam jechać... klient Mega mega partacze bez pojecia (1) NIKOMU NIE POLECAM TEGO WARSZTATU-NIC NIE POTRAFIA TYLKO PSUC I MOWIC ZE TO... bobik R.B. - opinia (1) Nowa właściciel - nowa jakość. Polecam. R.B.
Polecam serwis! (1) Jestem pod wrażeniem! Świetna obsługa (pozdrawiam Pana Łukasza!), rzetelność,... AP Polecam ten warsztat (1) Polecam warsztat, miła obsługa, fachowe podejście do klienta panowie... Jarek (...) (1) Byłem żetam żeby zdiagnozowac spadek mocy polecił mi wymiane turbuny ,... Roman Niefachowa sprzedaż porysowanego szmelcu. (5) Ponieważ chciałem kupić sobie nowy rower i znajomy polecił mi ten sklep... Marcian Świetna obsluga (4) Świetna obsługa w dziale skuterowym.. nawet jak ktoś jest początkujący to... Łukasz Unterschuetz Tragedia (1) Za wszelka cene staraja sie naciagnac na co tylko sie da (oprocz tego co... Agata Polecam! (1) Dobry warsztat, wszystko wyjaśnione i wycenione przed naprawą. Może trochę... doktor Polecam ten warsztat (1) Kilkakrotnie korzystałem z napraw w warsztacie (naprawa rozruszników i... Renault Twingo Obszycie kierownicy Mercedes CLK (1) do zakładu trafiłam z polecenia znajomego. Moja kierownica wymagała... Justyna bezproblemowo (1) Wypożyczalnia na wysokim poziomie,przystępne ceny,bezproblemowa i szybka... clown Polecam !!! (1) Witam. Skorzystałam z usług firmy Rotor po raz kolejny i jak do tej pory... Magdalena Welc Swietni fachowcy, robia nawet najnowsze sterowniki EDC MED (1) Witam Dlugo sie wachalem jaki warsztat wybrac w 3miescie. Firm oferujacych... matti_stg Zdecydowanie odradzam! (1) W grudniu mój samochód odmówił posłuszeństwa, został odholowany do warsztatu,... M.Krasucka superb (1) ekipa całkiem do rzeczy warto do nich zajrzec za nie wielka kase zrobią... superb Najlepszy serwis w 3 mieście (1) W 2010 kupiłem u nich skuter na wiosne i quada na jesień . Obsługa mnie jako... Konrad Super Servis , profesjonaliści w sprzedaży i obsludze posprzedażnej (1) W 2007 roku kupiłem quada w firmie Alumax , w 2009 skuter . Serwisuje wraz ze... Piotr !!! POLECAM !!! (1) Normalni ludzie z którymi można normalnie rozmawiać i się dogadać - nie... Pirat