Dziękuję za miłą fachową oraz w miarę możliwości błyskawiczną (1) Dziękuję za miłą fachową oraz w miarę możliwości błyskawiczną wymianę opon.... Klient z Mazdy Polecam (1) Ostatnio skorzystałem z pakietu czyszczenia auta VIP w cenie 68 złoty (z... Marek renault megane (1) Naprawiałem auto w tym warsztacie, po stłuczce w ramach ubezpieczenia z oc... Ryszard
Polecam (1) Korzystałem już kilkakrotnie z w/w serwisu i zawsze wyjeżdżam zadowolony z... Wlaściciel Saaba 9-3 Dobry warsztat (1) Bylem po raz pierwszy, ale na pewno wrócę jeśli będzie taka potrzeba. Polecam... Użytkownik Mercedesa E prawdziwi fachowcy (2) Mam XC 90 ,podobno bardzo nietypowe i nielubiące gazu(według tych co mi... robert Jeep Grand Cherokee `00 4.7l (2) Czujnik położenia wału. Szybka diagnoza, zamówienie niezbędnych części oraz... kermitV8 fachowcy (2) Właściciel jest konkretnym i rzeczowym fachowcem,od którego można dowiedzieć... Honda CIVIC Przebudowa Auta na Gaz SKODA FABIA 1.2 (2) W odpowiedzi na Pana post chcę przedstawić swoja wersję zdarzenia jakie Pan... Jarosław Rostkowski kolejny montaż (2) o tej firmie słyszałem już dawno temu ale pierwszy raz skorzystałem jakieś... paweł Solidność i fachowość (2) Polecam ten warsztat wszystkim niezdecydowanym. Fachowa obsługa, świetnie... Wojtek Serdecznie Polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mieliśmy z żoną tą przyjemność kupienia auta używanego z Motor Centrum. Pan... mąż i żona Polecam (2) Samochód oddałem po drobnej kolizji we wtorek a już w piątek był do odbioru.... Krzysztof Borys Krejniuk - opinia (2) Zaklad LAMBER nie chce brac odpowiedzialnosci za zle wykonane uslugi i nie... Borys Krejniuk Pełen profesjonalizm! (2) Jestem ich stałym klientem,szczególnie filii na Leszczyńskich,nie ma u nich... michaś szybko i skutecznie (2) Spotkałam się z rewelacyjną obsługą ze strony serwisu. Telefon został... Natalia nie polecam (2) zachęta do kupna ok, terminowość odbioru samochodu poniżej przeciętnej,... maciej Audi A6 2,0 TDI 140KM BRE 05.2006 (1) Z poczatku sie zastanawialem czy warto jechac z Opola do Gdanska 520km. gdy... marcin korol Nie polecam ! (1) Bardzo kiepskie wykonanie usług, auto kilkukrotnie poprawiane. Nieprawidłowo... Maciej Pablo - opinia (1) Miło, szybko, profesjonalnie i sprawnie. Dodatkowo, dla stałych klientów,... Pablo