AUDI a3 (1) Dałem do naprawy mój samochód,został zrobiony idealnie i szybko.Jest ta firma... KRZYSZTOF Paweł - opinia (1) byłem 2 razy, wszystko zrobione za pierwszym razem bez poprawek, czesci... Paweł polecam!! (3) świetna i miła obsługa.. wysoka jakość wykonywanych usług.. wiola
Temu serwisowi mówię stanowcze nie (2) kilka dni temu udałem sie do ww.serwisu na przegląd przed końcen... Piotr oszusci (...) (2) mój ojciec pojechal do nich z usterką układu chłodzenia powiedział im, że... monki warsztat godny polecenia (1) miła obsługa, szybko, tanio i profesjonalnie. KKA Seicento (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa, szyba do fiacika była na miejscu od razu po... Krzysiek Mateusz - opinia (1) Polecam bardzo !!! Zadowolenie gwarantowane ;-) Mateusz ok (1) bardzo miła obsuga, dokładność wykonania Dorka polecam ten warsztat (1) polecam,sa mili i fachowi i przedewszystkim terminowi marek Moje auto nie przeszło przeladu.Straciłem 100zł. (2) Przyjechałem nissanem MICRA.97rok 1000cm3 wspomaganie, klimatyzacja... Krzysztof Zafira B 1.9 CDTI 100 KM (2) Zamówiłem w tej firmie 2 usługi: usunięcie filtra cząstek stałych oraz... Adam Jestem zaskoczony i to pozytywnie (1) Szczerze mówiąc nigdy nie miałem zaufania do komisów samochodowych. Jednak w... Adam z Gdańska Bardzo dobra myjnia (1) Polecam, naprawdę super obsługa + zawsze można dostać gratis jakiś bonusik w... Fabian Polecam. (1) Długo szukałem jakiegoś normalnego warsztatu w Gdańsku. W końcu znalazłem... Zako Porażka do kwadratu (2) (...)Ja nie dałem się zrobić w balona i zabrałem auto do innego warsztatu.... mazda (...) (2) Witam serdecznie. Nie polecam nikomu tego miejsca. Pojechałem tam na... Damian Dziwny to serwis (1) Obsługa jest tragiczna. Przez 2 miesiące wysłałem im kilkanaście maili -... Sławomir Giełdzik SUPER WULKANIZACJA (1) Przemiła obsługa , szybka wymiana opon polecam z czystym sumieniem xxx Magda .R (1) Jestem zadowolona z usług warsztatu. Miła obsługa klienta. Ceny przystępne. magda.r