polecam (1) polecam Aneta podziękowanie (1) jest tutaj bardzo miła obsługa , podziękowanie dla pani Gosi ,za dobre... janusz Awaria auta podczas podróży (1) Dnia 18/02/2011uległa awarii moja Vectra B rocznik 1997.Podczas pobytu w... Adam z Wrocławia
Super (1) Panowie bardzo starają się, sumiennie i dokładnie wykonują swoją pracę. Moje... darki_dark Brak solidnosci Wykonania - POPRAWKA (1) jestem autorem wpisu z dnia 28.10, dzis zostalem mile zaskoczony telefonem od... Tomasz Sz. Polecam Strefę tuningu (1) Ford Focus II diesel - dezaktywacja filtra DPF, wymiana oleju i filtrów. Pięć... Adam P. Niska jakość usług (1) Pracownicy serwisu okłamują klientów w następujących kwestiach: czas... Milena solidny warsztat (1) w lutym 2011 zleciłem wymianę rozrządu i oleju w moim Oplu ceny... marek POLECAM (1) Od dłuższego czasu jeżdżę nie tylko prywatnym ale firmowymi autami i jestem... Maciek Szymon - opinia (1) Czytając poprzednie posty miałem wahania, ale zapraszam poprzedników do... Szymon MASAKRA,NIGDY NIGDY WIĘCEJ (1) ZAPOMNIJCIE O TEJ NIBY AGENCJI CHYBA ZE MACIE ZŁOTĄ KARTĘ I NIE MACIE CO Z... PAT wymiana szyby vw passat (1) Polecam wszystkim :) Bardzo miła i fachowa obsługa. Miałem wymienianą... Tomek Rzetelny Warsztat (1) Bardzo dobra komunikacja z warsztatem. Konkretna i fachowa obsługa klienta.... Zbigniew Sosnowiec Super (1) Naprawdę fajna i profesjonalna obsługa w warsztacie. Samochód naprawiony... Zadowolona klientka POLECAM (1) Polecam tą firmę, towar pierwsza klasa,solidne doradztwo,rzetelność. Zbyszek Profesjonalizm najwyższej miary (2) Do Car Spa trafiłem z polecenia znajomego, który skorzystał z ich oferty przy... Wojciech Wielki negatyw!!! (2) Ogólnie do obsługi Lotosu w Rumi nie mam zastrzeżeń. Przerażające natomiast... martakam21 szczery i pracowity właściciel (1) do tego pomógł mi gdy nie mogłem fizycznie odebrać własnego auta - nieczęsto... Yans Jeep Grand Cherokee (1) Rewelacyjna obsługa . Diagnostyka usterki znaleziona od razu Naprawa... Karol Michalski Polecam!!! (1) Witam. Chcial bym wszystkim polecic ten warsztat, jest naprawde tanio i gaz... Ja