VW BORA (1) TEN WARSZTAT JEST GODNY POLECENIA ZOSTAWILEM TAM SWOJE AUTKO DO NAPRAWY... Mariusz Gorąco polecam (1) Warsztat godny polecenia. Fachowe doradztwo i miła obsługa. Bardzo przystępne... omichal83 polecam (1) robiłem mechanikę u nich kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolony, szybko i tanio Maciek
ŚWIETNY MECHANIK (1) Pan Michał został mi polecony przez znajomego bez pudła!! Świetny mechanik,... Damian Prelude Zdecydowanie ODRADZAM (2) Witam, Odradzam wszystkim potencjalnym klientom wszelkie myśli o... Artel Odradzam (2) Witam, Odradzam wszystkim potencjalnym klientom wszelkie myśli o obejrzeniu... Artel bardzo dobra stacja (1) tankuje tam od bardzo dawno i jestem zadowolony zarowno z jakosci gazu jak i... jarek klient Toyota Auris (1) po raz pierwszy skorzystałem z usługi tego warsztatu przyciemniałem tylne... zadowolony klient OK! (1) Oczekiwałem niej. Otrzymałem więcej. Miłe zaskoczenie. Polecam. Pawel Duży, przestronny warsztat (1) Duży, przestronny warsztat Tomek polecam (1) Bardzo uczciwi Panowie. Sprawdzili mi akumulator i łądowanie, okazało się, że... MAgda POLECAM (2) CENY NIŻSZE NIŻ U KONKURENCJI A I CO DO RABATU MOŻNA SIĘ DOGADAĆ. OBSŁUGA... Krzysztof K. bezproblemowo (1) Jak w temacie - bezproblemowo - od ręki, profesjonalnie i w przystępnej... Bartek Michał - opinia (1) Oklejałem u nich dach carbonem w grande punto i jestem pod wrażeniem. Szybko,... Michał dobra robota (1) oklejenie wykonane profesjonalnie, fachowa obsługa,nigdzie nie widać... suzi Wymiana świec żarowych (1) Zrobione w ciągu 4 godzin, a podjechałem bez wcześniejszego umówienia się -... Paka Fachowość, profesjonalizm. (2) Polecam wszystkim którzy posiadają Citroeny. Fajny, nowoczesny obiekt, miła... Zadowolony klient. Szybko i solidnie (1) Polecam tą firmę. Zdecydowanie AlyMcBil Inni dealerzy Fiata powinni się uczyć (1) Trafiłam tam przypadkiem, jednak milo mnie zaskoczyła obsługa, oferta i samo... Agnieszka R. Bardzo zadowolony (1) Przez dwa miesiąca jeździłem z usterką gazu do pewnego warsztatu w którym... nojex