Polecam (1) Rzetelne podejście,dobra cena i hamownia w cenie. Przy doświadczeniu z inną... Grzegorz Kamila - opinia (1) W Creativie montowałam radio samochodowe i głośniki w mojej Corsie.... Kamila DRAMAT!!! (1) Jesteśmy z Krakowa i przyejchaliśy do tego warsztatu ponieważ silnik w naszym... Daniel
POLECAM (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Jestem zadowolony z wykonanej naprawy.... Mirosław polecam (1) witam! w ubiegłym roku oddałam do tego warsztatu samochód. Auto w niektórych... ikakaro Rozsądnie polecam i pozdrawiam:) (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz fachowa wiedza Panów w salonie... Michał Rewelacja (1) Kupiłem nowe auto - śliczną Fiestę, dla żony. Rewelacyjna jakość obsługi.... Jacek bardzo dobre wykonanie! (2) Samochód stary, do prostowania/malowania był cały bok. Wszystko świetnie... Maciej Wszystko super! (1) Zamówiłem limuzynę dla brata na zaręczyny. Wszystko było jak należy.... Z Marek - opinia (1) Naprawiałem szkodę z AC naprawione w terminie w moim imieniu uzyskali pełną... Marek 100% Profesjonalizmu!! (2) Nie będę się tu rozwodził.. Zadrapany błotnik w Toyocie....rewelacyjny... Marcin Solidny serwis (1) Jestem stałym klientem tego serwisu ,mimo że nie należą do najtańszych myślę... Piotr Nie tak idealnie jak obiecali (1) Naprawa powypadkowa bezgotówkowa. Na lakierowanych drzwiach pod światło lekko... Adam POLECAM! (1) Korzystam z usług tego warsztatu odkąd istnieje. Pracują tam ludzie którzy... Radek K. Bardzo dobra myjnia (1) Plusy: umawianie na konkretne godziny, profesjonalne mycie wewnatrz i na... Dorota najepszyy profesjonalny warsztat w 3 miastach (2) Witam i pozdrawiam właściciela tej firmy Jestem bardzo zadowolony z tego... Kaszub Korzystam od 10 lat i polecam (1) Zdazylo mi sie korzystac z wielu warsztatow samochodowych, ale ten jest... Marek Super (1) Szybko, dobra cena za dobrą usługę wadi Sklep to fikcja (1) Godziny otwarcia sklepu są fikcją tj. nie szanuje się klientów. Jeżeli... AM i to jest sklep (1) Bardzo polecam wszystkim którzy szukaja cześci do swoich autek :))) Gordi