Jakość spadła (1) Kilkukrotnie korzystałem już z tej myjni i za każdym razem mogłem powiedziec,... Marek Skandal! (1) Wymieniałem dziś tam opony. (...) Pomimo ceny telefonicznej 70 pln (stalowe... Mariusz Myjnia godna polecenia (1) Korzystałem z usług myjni kilka razy, polecam innym, dojeżdżam z drugiego... Łukasz Mondeo
Gotowy na wyzwania!!! (1) Bardzo polecam, dziś też tam jade. Szybko, znajomość tematu, bez naciągania i... Kroc Uciekłem stamtąd (1) Robiłem u nich kilka drobnych rzeczy. Tanio nigdy nie było, ale mieli dobre... nubirstein VW passat rewelacyjna cena ! + obsługa (1) dziś została mi zamontowana szyba , obdzwoniłem całe 3-miasto, w anglassie... vw-3-miasto FACHOEAŚĆ (1) NABIJAŁEM KLIMATYZACJĘ ORAZ ODGRZYBIAŁEM I WSZYSTKO TRFAŁO SZYBKO I... FORSZPANIAK MARCIN Polecam z czystym sumieniem (1) Sprawdzilem wiele zakladow i kazdy byl przecietny. Odnioslem wrazenie, ze... M6 Pełen profesjonalizm (1) Szybkoi bez zarzutów. Polecam wszystkim tym, którym zależy na sprawnej i... Aleksandra ...jakich mało (3) Przed kilkoma dniami około godz 17.40 podjechałem pod zakład tego... Piotrek Gorąco polecam ! (1) Usługa wykonana bardzo fachowo, szybko i konkretnie. Zostałam poinformowana... M Git garage. (1) Nie wiem jak to było z poprzednimi opiniami, czy może wystawiane w celach... Muszla warto (1) Sprzęt do ustawienia zbieżności robi wrażenie. Fachowa obsługa, ceny podobne... czarek Polecam szczerze (1) To jeden z niewielu warsztatów do którego mam pełne zaufanie..pełen... Karol Polecam i pozdrawiam (1) Choć nie wiele pozostało do wymiany ogumienia z zimowego na letnie: Moja... przypadkowy klient Polecam (1) Kilkakrotnie już gościłem w salonie, przeważnie byłem obsługiwany przez Pana... Kierowca Znają się na tym co robią. (1) Jestem zadowolony z wysokiej jakości usług i fachowości personelu. Dobre ceny... Marek SOLIDNA FIRMA!!! (1) DOBRA I FACHOWA OBSŁUGA,OPONY NOWE I BARDZO DUŻY WYBÓR OPON UŻYWANYCH Z... ANDRZEJ polecam (1) byłam w salonie wczoraj i spotkałam sie z bardzo miłą obsługą. Dostałam dobrą... Ania Gorąco polecam (1) Obsługa szybka i fachowa,ceny umiarkowane. Przy następnej okazji na pewno... Maciej